Giresunspor'da Hakan Keleş Kasımpaşa Mağlubiyeti Hakkında Konuştu

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahalarında 10 kişi kaldıkları mücadelede Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

17.01.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:09) Giresunspor'da Hakan Keleş Kasımpaşa Mağlubiyeti Hakkında Konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında geçtiğimiz haftayı Galatasaray deplasmanın aldığı galibiyet ile tamamlayan Giresunspor bu hafta kendi sahasında oynadığı Kasımpaşa mücadelesinde sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak hayal kırıklığı yarattı.


HAKAN KELEŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Kasımpaşa mücadelesinde aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Rakibin daha iyi oynaması bizim de kötü oynamamız oldu. Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Galatasaray maçından sonra bu maçı da kazanmak istiyorduk. Evimizde yenersek puan olarak rakibimizle de aramızı açacaktık fakat erken gelen gol ve sonrasında bir kırmızı kart gördük. Yaklaşık 60 dakikadan fazla 10 kişi oynadık. Ona rağmen oyuncularım iyi mücadele ettiler. Genel olarak iyi bir takıma karşı oynadık zaten. Bayağı toparlanmış Kasımpaşa. Bizim de 3 gün sonra bir maçımız var. Şimdi ona hazırlanacağız. Eksiklerimiz bizi biraz etkiledi. İstediğimiz bir maçı kaybettik ve üzgünüz. Şimdi dediğim gibi Trabzon maçına hazırlanacağız. Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Bunu bir an önce yapmamız gerek. Milli takımda ve sakat olan oyuncularımız var. Biraz problemler yaşadık. Oyuna müdahaleler de sorun yaşıyoruz. Sonradan giren oyunculardan çok fazla verim alamıyoruz. Kadro derinliğinden dolayı bu sorunu yaşıyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal