Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor ile berabere kaldıkları maçın ardından konuştu!

Giresunspor ile Sivasspor Süper Lig'de kritik mücadelede karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede Sivasspor 2-0 önde olduğu maçta sonradan yediği gollerle sahadan beraberlik ile ayrıldı. Maçın ardından ise Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

02.04.2022-17:25 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-17:25) Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor ile berabere kaldıkları maçın ardından konuştu!

Süper Lig'de Giresunspor ile Sivasspor'un oynadığı mücadele nefes kesti. Maçın ardından ise Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakan Keleş 2-0 geriye düştükten sonra 2-2 berabere kaldıkları maç ile ilgili yorumlarıyla dikkatleri üzerine çevirdi.

Beraberlik hakkında konuştu

Hakan Keleş maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Şu ana kadar 5 yabancı oyuncumuz gitti. Sakat oyuncularımız var. Kadro açısından sıkıntılıydık. Zaten 13-14 kişi devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta için sorun olacak gibi görünüyor. Bu konuda çok fazla problem yaşamıyoruz. Buna rağmen kazanmak için iyi başladık. Oyun iyi giderken 2-0 geriye düştük. Rakibin istediği gibi oynadık çünkü bekleyip oynadılar. Fakat devre arası oyuncularla konuştuk. İyi oynuyoruz, maçı çevirebiliriz dedik.'

'Rakibin girdiği pozisyonlar var. 3-0 olabilirdi. Ama ondan sonra yakaladığımız 2 gol var. Galip de gelebilirdik. Sonuçta berabere bitti. İç sahada kazanmamız gereken bir maçtı. Ligde her puan önemli. Önümüzde Malatya maçı var. Buradaki puan kaybını orada telafi etmek istiyoruz. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İyi oynarken geriye düştük ama geriden gelmesini bildik.'

Maçın ardından Hakan Keleş dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yedek kulübesi ile ilgili sözleri gündem oldu

Son haftalarda takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Hakan Keleş, 'Şu an sezon başı yaptığım kadrodan herhalde 8-9 oyuncu yok. 2 kişi geldi. O yüzden dediğim gibi yedek kulübesinde sıkıntılar çekiyoruz. Çoğu oyuncularımızın maddi problemleri ve süre bulamadıkları için gitmek istediler. Kendi tercihleridir. Bir yolumuza devam ediyoruz. Ama zorlanacağız ama hedefimize ulaşacağız diyebilirim.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal