Giresunspor Mağlubiyeti Sonrası Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Açıklamaları Büyük Ses Getirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında GZT Giresunspor sahasında Altay'ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Altay teknik direktörü Mustafa Denizli ise açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

18.12.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-11:23)

Dün akşam Süper Lig'de Giresunspor kendi evinde Altay'ı 3-1 mağlup etti. Giresunspor'un İzmir Ekibi mağlup ettiği karşılaşma sonrası Altay teknik direktörü Mustafa Denizli'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Mustafa Denizli yaptığı açıklamada Süper Lig hedefiyle ilgili söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN AÇKLAMALARI SES GETİRDİ

Mustafa Denizli, Giresunspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada 'Benim tabi buradaki görevim, bazı teknik adamlardan farklı bir görev. Yetiştiğim camiada görev yapmak, taraftarı olduğum bir camiada görev yapmak, buranın lideri olmak, dolayısıyla böyle dönemleri ben hayatımda çok yaşadım.'
'Benim ve takımım için herhangi bir problem teşkil etmeyecek. Biz ligde bir hedef koymuştuk. Bu hedef bizim için bugün de yarın da geçerli. Bu takım, bu ligi minimum 50 puan civarında bitirir. Son 2 maçımızın sonucu ne olursa olsun hiç problem değil. Bu takıma ve bu camiaya güvenim, başta kendime olan güvenimle beraber devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' şeklinde açıklamalara yer verdi.

MUSTAFA DENİZLİ AÇIKLAMALARIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Altay teknik direktörü Mustafa Denizli, Giresunspor deplasmanında aldıkları mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Mustafa Denizli yaptığı açıklamalarla gerek Altay taraftarlarının gerek diğer taraftarlarının büyük dikkatini çekti. Tecrübeli teknik adamın yapmış olduğu açıklamalar sosyal medyanın da gündemine oturdu. Tecrübeli teknik adamın İzmir ekibi Altay'ın başındaki durumu büyük merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal