Giresunspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Hakan Keleş'in Açıklamaları Dikkat Çekti!

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri maçı değerlendirdi.

12.02.2022-18:35 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-18:45)

Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 kaybetti. Oynana karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu. Giresunspor maçın hemen maçında bulduğu golle maça 1-0 önde başladı. Fakat Fenerbahçe geriden dönmesini bildi ve Karadeniz ekibini 2-1 yendi. Sarı lacivertliler uzun süre sonra galibiyet alırken, maçın ardından Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakan Keleş'in açıklamaları gündem oldu.

MAĞLUBİYETİ DEĞERLENDİRDİ

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Maça çok iyi başladık, golü de bulduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik, daha farklı olabilirdi. Fenerbahçe'nin iyi oynayan oyuncu sayısı biraz fazlaydı. Toparlanacağız. Kötü bir fikstürden geçiyoruz.'


'Biraz istediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık. Fenerbahçe'nin de bugün iyi oynaması bizi zorladı. İlk 20 dakika hele inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Oyunun şekli değişebilirdi. Rakibin istediği gibi oynadık. O da beni biraz üzdü.' şeklinde açıklamalarına son verdi.Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettikleri maçı değerlendirdi. Giresunspor 26 puanla küme düşme hattının hemen bir üstü olan 16. sırada bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal