Giresun'da SGK Prim Ödemesi Ne Zamana Kadar Uzatıldı?

Selden olumsuz etkilenen vatandaşa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini açıkladı.

26.08.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-10:51)  Giresun'da SGK Prim Ödemesi Ne Zamana Kadar Uzatıldı?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

Bakanlık Giresun'da selden olumsuz etkilenen vatandaşa sahip çıktı. Bu doğtultuda aktarılan bilgilendirmeye göre, il genelinde etkili olan selden olumsuz etkilenen vatandaşın SGK prim ödeme süresi uzatıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Konuya yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Bakan Selçuk, ''Giresun ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren işverenler ve sigortalılar tarafından SGK’ya 2020 temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarında verilmesi gereken her türlü bilgi, belge ve başvuru verilme süresini 15 Aralık 2020 tarihine; bu aylara ait primler ile ödenmesi gereken taksitler ve sel tarihinden önce oluşmuş olan prim borçlarının ödeme süresini de 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzatıyoruz.''ifadelerini kullandı.

24 AYA KADAR FAİZSİZ TAKSİTLENDİRME
Bakan Selçuk, ayrıca 31 Mart 2021'e kadar yazılı başvuru yapılması halinde ödeme süreleri ertelenen prim borçlarını 24 aya kadar faizsiz taksitlendirme imkanı getirildiğini dile getirdi.

Bakan Selçuk, "Yaraların sarılması en büyük amacımız. Afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal