Gine Nereye Gidilir?

Gine, Batı Afrika'da yer alan doğal güzellik bolluğuna sahip bir ülkedir. Gine, güzel manzaralı görünümleriyle bilinir. Gine temelde Müslüman bir ülkedir ve bu nedenle mekanın yapılarında ve altyapısında Müslüman kültürünün geniş bir çeşitliliğini deneyimleyebilirsiniz.

07.07.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-16:01) Gine Nereye Gidilir?

Gine, Benin doğusunda, bulunan her türlü egzotik bitki ve fauna türüyle yer almaktadır. Bölge halkı oldukça misafirperver ve her durumda insanlara yardım etmeye hazırdırlar. Ziyaretçiler ayrıca bölgede yapabilecekleri birçok maceracı etkinlik bulabilirler. Gine, görmek ve ziyaret etmek için en iyi yerlere sahip gerçekten şaşırtıcı bir yerdir.

Gine’de Gezilecek Yerler; Nimba Dağı

Nimba Dağı, denizden ve dağlardan gelen bulutların manzarasına sahip, 500 metre yükseklikte yer almaktadır. Dağa, kendi başınıza tırmanmanız mümkün değildir ve sizinle birlikte ilerlemenize ve dağlar hakkında gerekli ayrıntıları vermenize yardımcı olabilecek bir rehber almanız gerekir. Yakınlarda Nimba Dağı'na gitmenin kolaylaştığı bir köy vardır.

Cape Verga

Plaj severler için en iyi yer olan Cape Verga'ya gitmeyi unutmayın. Cape Verga’yı ziyaret ettiğinizde, bölgede bolca plaj göreceksiniz. En izole plajlardan bazıları Sobane ve Bel Air Plajı'dır. Plajlar, bölgede birçok kulüp ve bar bulunan turistik bir mekandır. Bölgenin gece hayatı, dünyanın farklı yerlerinden plajları ziyaret eden birçok insanla doludur.

Grand Mosquée de Conakry

Bu cami dünyanın dördüncü büyük camisidir. Erkeklere ve kadınlara camide ayrı yerler verilmiştir. Birçok insan da her yıl camiyi ziyaret ediyor. Bu durumda camide insanlar için ekstra alan vardır, böylece diğer ibadet edenler de camiye girip Tanrı'ya dua etme şansı elde ederler. Camide asıl olan bir şey, mekanın kültürel mirası olduğu için düzgün bir şekilde muhafaza edilmesi gerektiğidir.

Fauta Djallon

Fouta Djallon'un manzarası, yuvarlanan otlaklar, tepeler, kanyonlar ve bölgenin tüm alanlarındaki diğer tüm etkinliklerin birleşimi ile harika ve şaşırtıcıdır. Ziyaretçilerin yeni yerler ve geziler görmeleri için birçok fırsat vardır. Bu yerde trekking yapmak mümkün ve bölge içinde bazı güzel çeşmeleri barındırıyor. Mekanın çevresi sakin ve tüm yaş grupları için uygundur.

Ulusal Müze

Gine'de bulunan birçok büyük sanat eseri olan Güney Afrika, bir kültür ve gelenek hazinesidir. Gine geleneği Ulusal Müze'de çok açık bir şekilde tasvir edilmiştir. Ulusal Müze'de bulunabilecek birçok farklı kültürle, ziyaretçiler burayı çok sevmektedir. Müzede fotoğraf çekebilir ve kaliteli zaman geçirebilirler.

Ureca

Ureca hakkında en iyi şey, kurak mevsimi seven ve kıyıya çıkan kaplumbağalardır. Kaplumbağalar türlerinde farklılık gösterir ve kendi tarzlarında benzersizdir. Yerin kıyı manzarası, yürüyüş, orman safari vb. Ziyaretçiler için tasarlanmış birçok etkinlikle çok güzeldir. Ureca'da yüzme de mümkündür.

Bata

Bata, şehir hayatının koşuşturmasından uzak, çok huzurlu ve sakin bir şehir. Yolcular, daha iyi elektrik, yakınlardaki küçük pazarlar ve insanların kolayca seyahat edebileceği daha yeni yollar nedeniyle bu bölgedeyken kendilerini evlerinde gibi hissedebilirler. Taze balık pazarlarda mevcuttur ve insanlar bölgenin yerel elbiselerini deneyebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal