Gigi Hadid Kimdir?

Asıl adı Jelena Noura "Gigi" Hadid olan Filistin asıllı model aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Gigi Hadid kaç yılında doğdu, nereli?

22.03.2021-14:47 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-14:47) Gigi Hadid Kimdir?

23 Nisan 1995 yılında Los Angeles’ta dünyaya gelen ünlü model Hollanda asıllı annesi Yolanda Hadid gibi küçük yaşta foto modellik yaparak kariyerine başlamıştır. Çocuk giyim markalarına modellik yaparak popülerlik kazanan Hadid, zaman içerisinde uluslararası bir üne sahip oldu ve Victoria’s Secret gibi dünyaca ünlü defilelerde yürüme şansına erişti. Kendisi gibi model olan kardeşi Bella Hadid ile birlikte katıldığı defileler ile gündeme gelen Gigi Hadid hamile olduğu sürece dair fotoğrafları ile gündemde kalmaya devam ediyor

GİGİ HADİD NERELİ?

Aslen Filistin asıllı olan babası Mohamed Hadid ve Hollandalı asıllı Annesi Yolanda Hadid’in kızı olan ünlü model Amerika’da doğmuştur. 2000 yılında annesi ve babası ayrılan manken 2013 yılında Malibu High School’dan mezun olduktan sonra uzun süre boyunca üniversitede voleybol takımında oynamış ve aynı zamanda binicilik sporu ile ilgilenmiştir.

GİGİ HADİD KARİYERİ

Küçük yaşta modellik yapmaya başlayan Gigi, henüz iki yaşındayken Guess şirketinin “Baby Guess” reklamında oynamıştır. Bu reklamın ardından modelliğe ara veren Gigi 2011 yılında modelliğe geri dönerek IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı. Modellik kariyerine ilk başladığı marka ile yoluna devam eden model Guess markasının yüzü seçilerek 2012 yılında modellik kariyerinde ivme kazanmıştır. 2014’te ilk kez podyuma çıkan Hadid, New York Moda Haftası’nda yer aldı. New York Moda Haftası’nda Desigual markasının gösterisini yapan model yine aynı yıl Tom Ford markasının çekimlerinde foto modellik yapmıştır. Kariyerinde hızlı bir şekilde ilerleyen modelin 2015 yılında Pirelli takviminde yer alması dünyaca ünlü birçok marka tarafından tanınmasına yardımcı oldu. Pirelli takviminde yer aldıktan sonra Maybelline markası ile anlaşma imzalayan model Chanel, Calvin Klein, Marc Jacobs gibi birden fazla marka ile çalışmıştır. 


GİGİ HADİD ÖZEL HAYATI

Gigi Hadid sevgilisi Cody Simpson ile kısa süreli bir ilişkinin ardından 2014 yılında ayrılmıştır. 2015 yılında Joe Jonas ile sevgili olan Gigi Hadid Zayn Malik ile 2015 yılından bu yana sevgilidir. 29 Nisan 2020 tarihinde Malik’ten 20 haftalık hamile olduğunu açıklayan Gigi’nin Khai adında bir kız çocuğu olmuştur. Khai 23 Eylül 2020’de dünyaya gelmiştir. 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal