Getir canlı destek numarası kaç, nasıl bağlanılır? Getir canlı destek nerede?

2015 yılında kurulan Getir plartformu telefonlarımızda. Hem yemek hem market ihtiyaçlarımızı karşıladığımız uygulama Türkiye ve Avrupa'da. Telefonlarımızdan oluşturduğumuz siparişleri kuryeler kapımıza kadar getiriyor. Peki siparişte bir yanlışlık olduğunda eksik ürün yada farklı ürün geldiğinde ne yapmalıyız? Canlı destek nasıl sağlanır? İşte detaylar...

11.06.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-16:36) Getir canlı destek numarası kaç, nasıl bağlanılır? Getir canlı destek nerede?

Getir mobil uygulaması hayatımızı kolaylaştırıyor. Çok fazla ilgi görüyor. Evimizdeyken dışardan olan ihtiyaçlarımızı dakikalar içerisinde kuryeler adresimize teslim ediyor. Getir de canlı destek var mı? Var ise nereden bağlanılır? Getir kullanıcıları bu soruların cevabını araştırıyor. Sizler için haberimizde derledik.

Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır?

Getir mobil uygulaması ile market, yemek ihtiyaçlarımızı kolaylık ile sipariş verip adresime ulaşmasını sağlıyor.

Getir aynı zamanda yaşanabilecek olumsuzluklar için canlı destek ve müşteri hizmetleri destek hizmetini de bizlere sunuyor. 7/24 açık olarak hizmet veriyor.
getir canlı destek hizmeti var mı?

0850 532 50 50 numarası ile canlı destek hizmeti alabilirsiniz. Telefon numarası dışında herhangi bir olumsuz durumda yaşanılacak sıkıntılarda ulaşım sağlayabildiğimiz gibi mail atarak da bu hizmetten yararlanabiliriz. Mail adresi ise; info@getir.com.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal