Genital Sivilce İçin Bitkisel Tedavi

Genital sivilce kadınların yaşadıkları sorunlardan biridir. Yanlış tercih edilen iç çamaşırı ya da ağda yüzünden genital sivilce sorunu yaşayabilir. Genital sivilce sorunu ile başa çıkmak için yapılması gereken bitkisel tedavi yöntemleri nedir?

01.11.2019-15:36 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-15:23)

Genital sivilce sorunu kadın ve erkek farketmeksizin yaşadıkları bir durumdur. Genital sivilce ile baş edebilmek için evde bitkisel tedavi yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.

LAVANTA ÖZÜ YAĞI

Lavanta özü yağı antiseptik özellik gösterir. Temizlendiğiniz bölgenize lavanta yağını sürün. Genital bölgeniz kuru olmalıdır. Sivilce olan bölgelere özellikle uygulayın ve bekleyin.

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi mikropları öldürür. Genital bölgenize elma sirkesini uygulayın. Elma sirkesini beklettikten sonra yıkayabilirsiniz. 

ÇAY AĞACI YAĞI

Çay ağacı yağı içinde bulundurduğu antiseptik özellikten dolayı sivilceli olan bölgeye uygulanır. Çay ağacı yağını, zeytinyağı ile de karıştırırak uygulayabilirsiniz.

MISIR UNU 

Mısır unu nemi aldığı için genital bölge sivilce sorununda kullanılmaktadır. Temiz olan genital bölgeye mısır unu dökün. Daha sonra durulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal