20.06.2022-19:10 (Son Güncelleme:31.08.2023-14:30)


1

"Onu ilk gördüğüm zaman eğlencesine ve güzelliğine vurulmuştum" diyen adam büyük tepki çekti.



2

Oğluyla ayrıldıktan sonra genç kızla görüşmeyi kesmediğini söyleyen adam ismini vermek istemedi ve itiraflarına devam etti.



3

"Oğlumla ayrıldıkları zaman bana bir fırsat doğdunu anlamıştım. Her ne kadar bu yaptığımdan utansam da ve bir gün ayrılamamız gerektiğini bilsem de bunu yapmıyorum" dedi.



4

Ayrılmak istediğini söylediği zaman genç kız tarafından bir iki defa tehdit edildiğini de belirten adam, zor durumdayım dedi.



5

Tutku dolu yatak hayatları hakkında da konuşan adam şunları söyledi; 'Her cinsel ilişkimiz bir öncekinden daha ateşli oluyor. O benim olgun, dayanıklı ve erkeksi olmamı çok seviyor."



6

Birbirlerine karşı koyamadıklarını ve çok sevdiklerini dile getiren baba "Ben ise onun genç enerjisi ve mükemmel vücuduna karşı koyamıyorum.' dedi.



7

"Oğlum iyi yapamıyormuş"

"Oğlum iyi yapamıyormuş"

Asıl mide bulandıran itiraf ise sexte oğlunu suçlaması oldu! Adam oğlu için şunları dedi; 'Oğlum hiç orgazm yaşatamamış, benim gördüğü en iyi sevgili olduğumu söylüyor. Yaşımdan dolayı bilmediğim bazı şeyler vardı bana hiç görmediğim cinsel fanteziler yaşattı. Ayrı kaldığımız zaman kötü hissediyorum. Bu ilişkiyi bitiremiyorum da...'



8

Yapılan bu itiraf kısa sürede gündem olurken bazı kullanıcılar adamın oğlunu bulmaya ve gerçeği söylemeye çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr