Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu İzlanda'ya Gidiyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Futbol Milli Takımı’nın İzlanda havaalanında maruz kaldığı çirkin davranışın sonrasında millilere destek olmak için İzlanda’ya gidecek.

10.06.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-12:50)

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan paylaşılan açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda yapacağı karşılaşma için İzlanda'da olan ay-yıldızlı kafilenin Keflavik Havalimanı'nda maruz kaldığı çirkin davranışın sonrasında programında olmamasına karşın İzlanda'ya gidecek.

KASAPOĞLU YALNIZ BIRAKMAYACAK

A Milli Futbol Takımı'nın havaalanında pasaport kontrolünde bekletilmesi ve ayrıntılı aranmasına tepki gösteren Kasapoğlu, millileri yarın yapılacak karşılaşmada yalnız bırakmayacak.

Açıklamada fikirlerine yer verilen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Dün İzlanda'da milli takım kafilemize ne uluslararası hukuka ne de sportmenliğe yakışan çirkin olaylardan sebeple oradaki duruma vaziyet etmek için İzlanda'ya gidiyorum. Millilerimiz yalnız değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimiz olarak en güçlü biçimde yanlarında olacağız." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal