Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu açıkladı: KYK yurt ücretleri iade edilecek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret veren öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini duyurdu. Kasapoğlu, depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini belirtti.

09.03.2023-11:44 - (Son Güncelleme: 09.03.2023-17:57) Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu açıkladı: KYK yurt ücretleri iade edilecek

GSB yurtlarında 20 Şubat’a kadar olan dönem için ücretlerini veren öğrencilerin, ücretleri iade edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medyada hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor.

Ücret alınmayacak

20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.'' İfadelerin kullandı

Ücret alınmayacak ve ücret iadesi yapılacak

Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal