Genç Yıldızlarından Trabzonspor’a Müjde!

Trabzonspor’un genç yıldızları Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve kaleci Uğurcan Çakır, katıldıkları bir imza töreninde bordo mavili taraftarların yüreğine su serpti.

09.05.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-09:23) Genç Yıldızlarından Trabzonspor’a Müjde!

Bu sezon gösterdikleri başarılı performansla adları sık sık transfer konusunda anılan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, ve genç file bekçisi Uğurcan Çakır bordo mavili taraftarlara müjdeyi verdi.

Trabzonspor'un genç oyuncuları Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrencilerle bir araya geldi ve taraftarlara imza dağıttı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Osman Turan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 7. Trabzon İstihdam Fuarı'nda bulunan TS Club mobil mağazasındaki imza gününe katılan Trabzonspor’un genç oyuncuları, hem taraftarların formalarını imzaladı hem de bol bol fotoğraf çektirdi.

“MERAK ETMEYİN GİTMİYORUZ”

Bu sezon gösterdikleri performans sonrası Avrupa kulüplerinin transfer listelerine giren genç yıldızlar, taraftarların "Sakın bizi bırakmayın" şeklindeki isteğine şöyle karşılık verdiler: "Merak etmeyin bir yere gitmiyoruz. Önce burada başarmamız gereken şeyler var."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal