Genç yetenek programı nedir? Start Stajım Start Yeni İşim başvuru şartları ve tarihleri

Türk Telekom şirketinin başlattığı Genç Yetenek Programına başvurular açıldı. Gençler, kendilerini yakından ilgilendiren Genç Yetenek Programı hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Genç Yetenek Programı nedir? Start Stajım ve Start Yeni İşim başvuruları ne zaman olacak? Soruları üzerinden gençler merak ettikleri konulara yanıt arıyor. Genç Yetenek Programı nedir? Programa kimler başvurabilir? İşte bu soruların yanıtları..

11.03.2022-22:40 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-22:41) Genç yetenek programı nedir? Start Stajım Start Yeni İşim başvuru şartları ve tarihleri

Türk Telekom’un başlattığı Genç Yetenek Programının 2022 başvuruları başladı. İş ve staj imkanı arayanların Genç Yetenek Programı nedir? Diyerek bilgi almayı amaçladığı programa başvuranlar birçok değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra programa seçilerek geniş çaplı bir eğitime alınacak. Eğitimlerini tamamlayan adaylar, Türk Telekom şirketinde farklı alanlarda staj ve iş imkanı elde etmiş olacak. İş ve staj imkanı elde etmek isteyen adaylar ise 31 Mart tarihine kadar programa başvuru yapabilecek.

Genç Yetenek Programı nedir?

Türk Telekom’un 2022 yılında başlattığı ve ‘Start’la Geleceğine Değer Kat’ sloganıyla duyurduğu Genç Yetenek Programı, iki ayrı başlık altında işletiliyor. ‘Start Stajım’ ve ‘Start Yeni İşim’ başlıkları altında iki ayrı kategoride yürütülen program, gençlere iş ve staj imkanı sağlıyor.

Kendilerini, Türkiye’nin en fazla istihdam sağlayan markaları arasında olduklarını belirten Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Emre Vural, gençlere yapılacak yatırımları geleceğe yapılmış yatırımlar olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Genç Yetenek Programı.

Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz!

Türkiye’nin en büyük kurumsal okulları arasında gösterilen Türk Telekom Akademi’nin yetenekli gençlerin kariyer planlarını desteklediğini belirten Vural, ‘Start’ programının gençlere sağlam bir kariyer deneyimi sağladığını vurguladı.

Yetenekli gençleri geleceğe hazırladıklarını söyleyen Vural, sözlerinin devamında; “ ‘Start’ kapsamında Mesleki ve Kişisel Gelişim Eğitim Programları, Gelişim Danışmanlığı Desteği, Mentorluk, Kapsamlı Oryantasyon Programı, İnovasyon Projeleri ve Uzaktan Çalışma imkânı gibi fırsatları içeren dopdolu bir program sunuyoruz. Ayrıca, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının merkezindeki Bilgi Teknolojileri başta olmak üzere Ürün ve Segment Yönetimi, Veri Analitiği, Müşteri Deneyimi Network ve Erişim, Finans ve İnsan Kaynakları başvuru alanlarıyla yeni mezunlara ve üniversite öğrencilerine kapımızı açıyoruz. Türk Telekom olarak genç yeteneklerimize iş fırsatı sunmaya ve güçlü bir gelişim programıyla onları geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Genç Yetenek Programı

Kimler Start Stajım ve Start Yeni İşim programlarına başvurabilir?

Genç Yetenek Programına başvurmak isteyen adayların dikkat etmeleri gereken birkaç nokta bulunuyor.

 ‘Start Stajım’ programına, üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri başvuru yapabilirken; ‘Start Yeni İşim’e ise üniversitelerden yeni mezun olanlar, yüksek lisans öğrencileri ve iş hayatında en fazla bir yıl deneyimi bulunan gençler başvuru yapabiliyor.

Başvuru aşamasının ardından, Start Stajım programına kabul edilen adaylar, altı hafta boyunca alanında uzman kişilerden kapsamlı bir eğitim alacak. Eğitimin ardından gençler, Türk Telekom’un farklı birimlerinde staj yapma imkanına sahip olacaklar. Değerlendirme aşamalarını başarıyla tamamlayan adaylar, uzun dönem staj yapma şansı da elde edebilecek.

Start Yeni İşim programında ise gençler; Türk Telekom’un Ürün ve Segment Yönetimi, Müşteri Deneyimi, Veri Analitiği, Bilgi Teknolojileri, Network ve Erişim, Finans ve İnsan Kaynakları alanlarında tam zamanlı olarak işe başlama imkanına sahip olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal