27.08.2022-08:23 (Son Güncelleme:23.02.2023-13:41)


1

Çok sevdiğimiz fenomenler

Çok sevdiğimiz fenomenler

Kimi bir intihar videosu çekerek, kimi spor tutkusundan, kimi zehirlenerek, kimi ise elim bir trafik kaza sonucundan aramızdan ayrılarak hayata gözlerini yumdu. Bazılarını öyle çok sevdik ki ölümünü senelerce kabul edemedik. Peki bu isimler hayatlarını nasıl kaybetti? Ünlü isimlerin ölümünü öyle kolay kolay kabul edemiyoruz. Bir takımının gerçekten hem çok erken hem de zamansız aramızdan ayrılıyor. Bazıları hız tutkusundan bazıları da hayatına girmiş yanlış kişilerden. Yaşamlarının en hareketli en keyifli zamanlarında hayata gözlerini yumdular. Barış Akarsu'dan, fenomen Semra kaynananın oğlu Damat adayı Ata Türk'e pek çok tanıdığımız erken yaşta hayatını kaybeden isimler...



2

UĞUR DOĞAN

UĞUR DOĞAN

İzdivaç programlarında tanınan bir damat adayı , sosyal medyada paylaştığı bir videonun ardından intihar etti. Uğur Doğan, videoda; "Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın" dedi.



3

BARIŞ AKARSU

BARIŞ AKARSU

Hem oyunculuğu hem de şarkıcılığıyla bildiğimiz Barış Akasu'yu Akademi Türkiye programıyla tanımıştık.



4

Kariyeri de hızla yükselen oyuncuyu 2007'de doğum gününde Bodrum'da bir trafik kazasında kaybettik.



5

FATİH GÜLTEKİN

FATİH GÜLTEKİN

Fatih Gültekin, yarışmacı olduğu Türkstar'da "yerler kaymıyor yalnız" sözleriyle tanınmıştı. Gültekin, 2011'de yüzmeye gittiği Kemerburgaz'da dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi.



6

GİZEM BERA YÜKSEL

GİZEM BERA YÜKSEL

Gizem Bera Yüksel, sınıf arkadaşlarına sinirlendiği videoyla 2010 yılında sosyal medyada fenomen oldu. Yüksel, videosu çok izlenince Beyaz Show'a katılmış, orada söyledikleriyle de gündem olmuştu.



7

Ne yazık ki küçük Gizem şofbenden sızan gaz sebebiyle çok küçük yaşta hayatını kaybetti.



8

CEM KORKMAZ

CEM KORKMAZ

Rol aldığı sinema filmleriyle de tanınan YouTuber Cem Korkmaz, 5 yıl önce intihar etti.



9

BARKIN BAYOĞLU

BARKIN BAYOĞLU

YouTube videoları ve "Altın Elbiseli Adam" lakabıyla Barkın Bayoğlu, 5 yıl önce geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatını kaybetti.



10

EMRE ÖZKAN

EMRE ÖZKAN

Çektiği parodi videolar ile tanınan YouTuber Emre Özkan, geçen senelerde kız arkadaşıyla beraber yaşadığı evde elektrik kontağından çıkan yangın sonucunda hayatını kaybetti.



11

DJ DİKKAT

DJ DİKKAT

DJ Dikkat ismiyle bilinen Mehmet Aykan'ın diss videosu, senelerdir internette en fazla paylaşılan caps'lerden biri. Bir videoyla fenomen olan Urfalı DJ kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.



12

GEORGE KHOTİVARİ

GEORGE KHOTİVARİ

Evlilik programlarıyla ismini duyuran ve kendisiyle ilgili birçok iddia ortaya atılan biriydi George Khotivari. Bir müddet kanserle mücadele eden Khotivari, hayatını kaybetti.



13

GELİN ADAYI BİRGÜL

GELİN ADAYI BİRGÜL

Gelin adayı Birgül, "Su Gibi" adlı evlilik programının tanınan isimlerinden biriydi ve videoları sosyal medyada da tanınmasına sebep olmuştu. 20 yıl önce yaşadığı karaciğer rahatsızlığının nüksetmesi üzerine hayatını kaybettiği bilgisini babası vermişti.



14

YAĞMUR YASEMİN SARI

YAĞMUR YASEMİN SARI

Yağmur Yasemin Sarı, tanınmış bir aileden geliyordu ve "Gözüm Sende" adlı programla adını duyuran genç kadın 2 sene önce ağır yaralı durumda Acıbadem'de bulundu ve ne yazık ki kurtulamadı.



15

DAMAT ADAYI ATA TÜRK

DAMAT ADAYI ATA TÜRK

"Gelinim Olur Musun?" ile hayatımıza giren Semra kaynana ve oğlu Ata. Sinem'le yaşadıkları uzun zaman konuşulmuştu. Ata, yarışmadan kısa bir zaman sonra bir otel odasında ölü bulundu.



16

TIRCI ALİ CAN

TIRCI ALİ CAN

"Tırcı Ali" lakabıyla bilinen YouTuber Ali Can, tır sürerken çektiği videolarla tanınmıştı. 2 sene önce aracında uyurken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR