05.03.2021-13:57 (Son Güncelleme:05.03.2021-13:57)


1

İskoçya'da gerçekleşen inanılmaz olayda,19 yaşındaki Siobhan Buchanan, doğum anına kadar hamileliğin farkında değildi.



2

Düzenli regl olduğunu ve karının hiç belirginleşmediğini söyleyen kadın, "Suyum tuvalette gelene kadar hamile olduğumu bilmiyordum" dedi.



3

21 yaşındaki erkek arkadaşı Kieran Millar ile güvenli cinsel birliktelik içinde olduğunu söyleyen kadın, doğum suyunun gelmesiyle hamileliğini öğrendi.



4

Genç kız olayı şöyle anlatıyor: "Erkek arkadaşımla korunuyorduk, dümdüz bir karnım vardı ve her ay regl oluyordum. Bilmeden dokuz ay bebek taşıdığıma inanamadım. Neyse ki, sağlıklı bir çocuk doğurduğum için mutluyum."



5

"Annem yüzümün şiş ve şişman olduğunu söyleyip durdu ama bunun bir hamilelik belirtisi olabileceğini aklımın ucundan bile geçmedi. Ancak inanılmaz sırt ağrılarım vardı annem ağrı kesici verdi ancak geçmedi."



6

"Acı, ertesi sabah ikiye katlandı. Kendimi tuvalete sürükledim ve otururken bacaklarımın arasında bir su fışkırması hissettim."



7

"Kafam çok karışmıştı. Annem ve babam dışarıdaydı. Onlara bir sorun olduğunu ve hastaneye gitmem gerektiğini söyledim. Apar topar hastaneye geldik. Doktorlar hamile olduğumu ve bunun doğum sancısı olduğunu söyledi."



8

Acil serviste hemen doğum ünitesine alınan genç kadının şu anda 23 aylık olan ve Oscar adını verdiği bir oğlu var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR