16.07.2022-13:00 (Son Güncelleme:16.07.2022-16:55)


1

BİZ YILLARDIR BİRLİKTE YAŞIYORUZ

BİZ YILLARDIR BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Raquel Soyka konu ile ilgili yaşadığı bir anıyı anlatırken, "Biz yıllardır birlikte yaşıyoruz. Arkadaşlarımın evlerine gitmeye başladığım zaman annelerinin boşanıp, tekrar evlendiğini gördüm. İlk merak ettiğim şey diğer babanın nerede olduğu olmuştu." ifadelerini kullandı.



2

Raquel Soyka isimli genç kadının bu sorusu arkadaşlarını oldukça şaşırmış. Fakat genç kadına göre bu durumu çok normal olduğu için arkadaşlarının bu şaşkınlığına alam verememiş.



3

Genç kadın, "Herkesin benim gibi olmadığını görünce şaşırdım. Bunun normal olduğunu zannediyordum" dedi.



4

EVDE HİÇ KAVGA ÇIKMIYOR

EVDE HİÇ KAVGA ÇIKMIYOR

Raquel Soyka isimli kadının annesi 17 yaşındayken Bill ile evlendi. Bu evlilikten 1 çocukları oldu. Daha sonrasında ise çift boşandı.



5

Genç kadının annesi ilk evliliğini bitirdikten sonra Rich ile evleniyor 2 çocukları oluyor. Fakat Rich ile de boşanıyor. Sonrasında ise üçüncü evliliğini Raquel Soyka’nın babası Pete ile evleniyor. Daha sonrasında ise eski eşi olan Rich ile tekrar evleniyor. Genç kadının annesi hala en son tekrar evlendiği eski eşi Rich ile evli.



6

Birkaç yıl sonra Raquel Soyka annesi ve Rich ile yaşamaya başlıyor. Diğer iki babası ise sağlık sorunları yaşıyor. Bundan dolayı da hepsi aynı eve taşınıyorlar.



7

Raquel Soyka, 3 babası ile birlikte aynı evde yaşıyor. Raquel Soyka 3 babası ve annesi ile birlikte aynı ev içinde çok iyi anlaştıklarını ve evde kavga çıkmadığını dile getiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR