Genç kadınların fotoğraflarını çeken sapık Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakalandı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana gelen olay vatandaşın tepkisini çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genç kadınların gizlice fotoğraflarını çeken sapık, dikkatli bir vatandaş tarafından ifşa edildi.

06.06.2023-14:59 - (Son Güncelleme: 06.06.2023-16:24) Genç kadınların fotoğraflarını çeken sapık Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakalandı

6 Haziran 2023 tarihinde İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşen iğrenç olay pes artık dedirtti. Hastanenin Dahiliye Polikliniği'nde kan verme sırasında kadınların fotoğraflarını çeken 50 yaşındaki B.R.Ç. olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. 

Bugün öğlen saatlerinde yaşanan olay mide bulandırdı. B.R.Ç. isimli şahsın, kadınların gizlice fotoğrafını çektiğini gören vatandaş C.B. durumu fotoğrafı çekilen kadına (R.B.) bildirdi. Daha sonra ise telefonunu vermek istemeyen sanık kaçmaya çalışınca fotoğrafı çekilen eş tarafından darp edildi. Hastane polisinin de devreye girmesiyle birlikte ortaya çıkan fotoğraflarda birden çok kadının kalçalarının yer aldığı görüldü. Fotoğrafları silmeye çalışan adamın telefonu elinden alındı ve karakola götürüldü. 

Savunması yok artık dedirtti

Temsili telefon sapığı fotoğrafı

Olayın ardından mağdur R.B. ve eşi, tanık C.B. ile sanık B.R.Ç karakola ifade vermek için götürüldü. Sanığın telefonuna el konulurken ifadesinde ise yanlışlıkla olduğunu bilerek çekmediğini söylediği öğrenildi. B.R.Ç'nin karakoldaki işlemleri devam ediyor. 

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal