10.09.2022-14:50 (Son Güncelleme:29.10.2022-15:28)


1

Kocasına 3 metres birden arıyor

Kocasına 3 metres birden arıyor

Tayland’da yaşayan bir adamın karısı, adamı mutlu edebilmek için güzel ve eğitimli kadınlar arıyor. Kadın, geçirdiği hastalık sebebiyle kocasını memnun edebilmek için metres almaya karar verdi.



2

Kişi sayısını azalttı

Kişi sayısını azalttı

44 yaşındaki kadın bu ilan için video çekti. Aradığı kişilerin özelliklerini anlattı. Bu teklif bazı kişilere çirkin gelse de pek çok adayla görüşme sağladı. Kişi sayısını 3’ten 2’ye indirdi.



3

Asgari ücret verecek

Asgari ücret verecek

Genç kadın hastalığı sebebiyle kocasıyla cinsel ilişkiye giremediğini ve bunun kendisini kötü hissetmesine sebep olduğunu açıkladı. Çalışan kadınlara asgari ücret ile maaş vereceğini belirtti. Ayrıca adaylara evinde kalma ve ücretsiz yemek teklifinde bulundu.



4

‘Metres kocamı eğlendirebilmeli’

‘Metres kocamı eğlendirebilmeli’

Genç kadın iş ilanında “Kocam tek başına çok çalışıyor ve onun mutlu olmasını istiyorum. Ayrıca evde birlikte olacağım arkadaşlarım da olacak. Aradığımız kişinin, kendisine yük olmaması için çocuğu olmaması gerekiyor. Prezentabl görünmeli ve iyi iletişim kurmalı.” sözlerine yer verdi.



5

Açıklamasına devam eden genç kadın “Adayların kocamı fiziksel olarak memnun edebilmeleri önemli. O bir erkek, enerjisi yüksek ve buna ihtiyacı var. Metresleri de ona eşlik edebilmeli ve onu eğlendirebilmeli, bu yüzden iyi bir kişiliğe sahip olmalı ve eğlenceli olmalılar.” dedi.



6

‘Kocama iyi bakamıyorum’

‘Kocama iyi bakamıyorum’

Genç kadın, “Fiziksel olarak mücadele ettiğim depresyon nedeniyle kocama metres bulmak istiyorum. Kronik depresyonum var ve kocama iyi bakamadığımı hissediyorum. Uzun zamandır kocamla ilişkiye girmiyorum ve bu bana iyi bir eş olmadığımı hissettiriyor.” dedi.



7

Benim gibi olmak isteyenler eşleriyle konuşsun

Benim gibi olmak isteyenler eşleriyle konuşsun

Genç kadının kocası Kocası Pattagorn ise “Karım bana benimle ilgilenecek birini bulmak istediğini söyledi. Kadınlara da aile gibi davranılacak ve onlar da şirketimizde ailemizle birlikte çalışacak. Benim gibi olmak isteyen diğer erkekler bu konuda eşleriyle iletişime geçsinler.” dedi.



8

Kocasının “Eşlerinden izin istesinler ki ileride sorun çıkmasın. Asla bir metresim olsun istemedim ama karım teklif ettiği için reddetmeyeceğim...” sözleri dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR