Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinden beklenmeyen son geldi! İlk reytingler hayal kırıklığı yaşattı! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi final mi yapıyor?

Show TV ekranlarında yeni başlayan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin ilk bölümü seyirciyle buluştu. Perşembe akşamı ekranlara gelen dizinin reyting sonuçları geldi. Hayal kırıklığına uğratan diziden olumsuz sonuçlar gelmeye başladı. Gelsin Hayat Bildiğin gibi reyting kurbanı mı gitti? İşte detaylar...

24.07.2022-13:17 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-13:17) Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinden beklenmeyen son geldi! İlk reytingler hayal kırıklığı yaşattı! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi final mi yapıyor?

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da çok dikkat çekti. Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca gibi genç isimlerin yer aldığı dizinin senaryosu, usta kalem Gani Müjde tarafından kaleme alınıyor. Beklentilerin yüksek olduğu Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin reyting sonuçları şaşırttı. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor? 

Dizinin açılışı tüm kişiler kategorisinde sekizincilik, AB kategorisinde beşincilik ve ABC1’de de dördüncülük olarak gerçekleşti. Dolayısıyla bu yaz tüm dizileri etkileyen düşük reyting dalgası Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi derinden etkiledi.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi reyting

Fakat Gelsin Hayat Bildiğin Gibi izleyicisinin umudu sosyal medyada gündeme geldi. Yeni diziyi çok sevenler ise önümüzdeki haftalarda bu durumun düzeleceğini ve reytinglerin artacağını belirtti. İlk bölüm sonucunun şaşkınlığa uğramasına rağmen diğer bölümlerden büyük beklenti olduğu dile getirildi. 

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi reyting

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi konusu nedir? 

Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur. İşte bu çabaları sayesinde de Sadi Payaslı ismi ile hayatına coğrafya öğretmeni olarak devam etmesi sağlanır. Dizide yer alan Sadi Payaslı'yı kontrol altına almak için harekete geçen komiser Songül karakteri ise çok kez ekranlarda yer alacaktır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal