Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimidir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne, uyarlama mı?

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi oyuncuları, konusu, yayınlanma tarihi gibi pek çok konu merak ediliyor. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında tüm merak edilenler…

13.07.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-10:55) Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimidir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne, uyarlama mı?

Yaz sezonunda yayınlanacak olan pek çok dizi ekrana gelmeye başlarken Temmuz ayında yayına başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında araştırmalarda devam ediyor. 21 Temmuz Perşembe günü ekrana gelecek olan dizinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında tüm merak edilenler…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını BKM üstlenirken dizinin yapımcısı ise Necati Akpınar oldu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Dizinin senaryosunu ise ünlü senarist Gani Müjde yapmaktadır. 

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi  21 Temmuz Perşembe günü  ilk bölümüyle ekranlarda yer alacak. Dizi 21 Temmuz saat 20:00’de yayınlanacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimler?

Sadi Payaslı (Ertan Saban)

Derya (Özge Özberk)

Songül (Devrim Özkan)

Gizem (Nilsu Berfin Aktaş)

Yeliz (Ayşe Kırca)

Mert (Özgü Delikanlı)

Araz (Mustafa Açılan)

Zülfikar (Onur Özer)

Aylin (Sanem Babi)

Melek (Rojbin Erden)

Can (Ali Berge)

Sevda (Melisa Bostancıoğlu)

Deniz Sarıkaş

Yeşim Çelebi

Furkan Murat Uğur

Murat Göçmez

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Konusu Nedir

Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu nedir?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi daha önce mafya babası olan Sadi'nin temiz bir sayfa açarak yeni bir hayata başlamasına konu edinmektedir. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi'ne atanan ve daha önce ıslah evine girmiş olan beş genç ile Sadi öğretmenin  hayatını anlatmaktadır. Hayatı daha önceden yaşamış olan gençlere  yol haritası olacak olan Sadi öğretmenim yaşam hikayesi  ekranlara taşınıyor. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal