Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi çekim yerleri

Show TV ekranlarının yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi çekim yerleri dizi hakkında yapılan araştırmaların başını çekiyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi çekim yerleri...

30.06.2022-15:55 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-15:55) Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi çekim yerleri

Show TV’nin Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) imzalı yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin konusu ve oyuncuları başta olmak üzere pek çok konusu merak ediliyor. Yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği dizinin afişi ve fragmanı belli olurken dizinin çekim mekanlarının da neresi olduğu ayrıca araştırma konusu oldu. Yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin nerede çekildiğini öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Show TV ekranlarının yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi çekim yerleri dizi hakkında yapılan araştırmaların başını çekiyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor?

Show TV’nin yeni sezona damga vurması beklenen dizilerinden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin çekimleri Ankara ilinin genelinde devam ediyor. Çekimler büyük oranda Sincan, Keçiören, Yenimahalle ve Çankaya’da devam ettiriliyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi

Dizinin fragmanında görüntülenen İncedere Islah Evi, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Karabayır Lisesi gibi yerler gerçekte yoktur. Sadece Ankara Emniyet Müdürlüğü gerçekte var olup farklı bir yerde bu yerin sahneleri çekilmiştir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir?

Eskiden bir mafya lideri olan Sadi Payaslı, geçmişinin ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olmuş ve ilk atandığı yer olan Karabayır Lisesi’nde öğretmenlik hayatına başlamıştır. Sadi Payaslı’nın yolu ise ıslahevinde yetişmiş ve Karabayır Lisesi’ne gelmiş olan 5 öğrenci ile kesişir ve bu karşılaşma onun hayatında önemli değişimlere yol açacaktır. Sadi Payaslı bu 5 öğrenciyi tehlikelere karşı koruyacaktır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları kimlerdir?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin iddialı oyuncu kadrosu arasında Ertan Sabah ve Özge Özberk'in yanı sıra Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Onur Özer ve Deniz Sarıtaş gibi isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal