Gelinin en mutlu günü kabusa dönüştü: Salonun içine 'damattan hamileyim' diyerek girdi

Kendi düğününde hayatının şokunu yaşadı. Düğün salonuna davetsiz giren kadın ‘damattan hamileyim’ deyince olanlar oldu. Ortalık biranda karıştı. İşte detaylar…

14.09.2022-17:15 - (Son Güncelleme: 14.09.2022-17:15) Gelinin en mutlu günü kabusa dönüştü: Salonun içine 'damattan hamileyim' diyerek girdi

Zonguldak’ta meydana gelen düğünde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Hayatının en mutlu gününü yaşadığını zanneden gelin, düğüne davetsiz katılan karnı burnunda kadının dedikleri ile hayatının şokunu yaşadı. 

Düğününde hayatının kabusunu yaşadı

Zonguldak’ta dünyaevine giren Beyza ve Aykut çifti, biranda ortaya çıkan ve damattan hamile olduğunu iddia eden kadının söyledikleri ile şoka uğradı. Salondaki herkesin şaşırıp kaldığı anlarda, hamile olduğunu iddia eden kadın karnından ‘bir yastıkta kocayın’ yazılı yastık çıkartınca herkes rahat bir nefes aldı. 

Kabus gibi düğün

''İleride çocuklarımıza anlatacağımız bir anı''

Beyza ve Aykut çiftinin tiyatrocu bir arkadaşlarının, genç çift için hazırladığı şaka kısa bir süre herkesi şoke etse de daha sonrasında eğlenceli anlar yaşandı.  Gelin Beyza Uzgören, yaşadıklarını anlatarak, "Gerçekten hamile zannettim. Doğuracak zannettim. 'Bir bebek geliyor olabilir' diye düşündüm. Ama ondan sonra 'Aykut' diye bağırınca bu işte bir terslik var dedim. Sonra yastık olduğunu anladım. Eşimin tiyatrocu olduğunu bildiğim için son kısımda izlemenin keyfini sürmeye başladım. Çok keyifli ve çok güzeldi. Hem bizim için çok güzel bir anı oldu, hem de ileride çocuklarımıza izletirken anlatabileceğimiz çok paha biçilmez bir anı bıraktıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal