Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 7 Haziran 2022 Salı Gelinim Mutfakta puanları

Gündüz programlarından en çok izlenen Gelinim Mutfakta programı internet arasında en çok merak edilen konulardan biri. Heyecanlı bir haftanın yaşandığı yarışmada bugün kim kazandı? Tüm detaylar haberimizde.

07.06.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-14:09) Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 7 Haziran 2022 Salı Gelinim Mutfakta puanları

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan ve oldukça sevilerek takip edilen Gelinim Mutfakta programını takip edemeyen insanlar 7 Haziran günü çeyrek altını hangi yarışmacının kazandığını merakla araştırıyor. Peki bugün kim kazandı? Gelinim Mutfakta kazananı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta kim kazandı

7 Haziran gününün kazananı belli olduğunda haberimizde sizlerle paylaşacağız.

6 Haziran kazanan

6 Haziran günü yarışmada çeyrek altını kazanan yarışmacı Yeşim ve Beyhan kayınvalide oldu.

Yarışmacılar kimler

Bu haftanın yarışmacıları Damla ve kayınvalidesi Nuray, Aslıhan ve kayınvalidesi Ergül, Hasret ve kayınvalidesi Nurten, Yeşim ve kayınvalidesi Beyhan.

Gelinim Mutfakta

Altın hafta başladı

Programda seyircilerin de seçimleriyle 2 sevilen eski yarışmacılar programa geldi. Geçtiğimiz hafta ise iki isim elenerek Damla ve Aslıhan altın haftaya girmeye hak kazandı. Yarışmada 4 hafta boyunca bir eleme gerçekleşmeyecek ve 4 hafta sonunda en çok puana sahip olan isim 25 bileziği kazanacak.

Geçen hafta kazananlar

Geçtiğimiz hafta Damla ve Nuray kayınvalide ile Aslıhan ile Nuray kayınvalide kazandı. Yarışmacılar eşit puan aldı.

Geçen hafta elenen isim

Geçtiğimiz hafta Senanur ile Songül kayınvalide ve Emel ile Ergül kayınvalide yarışmaya veda etti. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal