Gelinim Mutfakta yarışmasında bir diskalifiye daha! 3 Haziran Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? Diskalifiye kararını yönetmen açıkladı

3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Diskalifiye olan kim? Kim Diskalifiye oldu? 30 Mayıs Pazartesi ile 3 Haziran haftasında yarışan dört yarışmacında birisi bu

03.06.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-14:42) Gelinim Mutfakta yarışmasında bir diskalifiye daha! 3 Haziran Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? Diskalifiye kararını yönetmen açıkladı

3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta yarışmasından herkesi şok eden bir diskalifiye şoku yaşandı. Yarışabilen 4 yarışmacıdan 1 tanesi diskalifiye edildi. Peki diskalifiye edilen yarışmacı kim?

30 Mayıs'ta başlayan yarışmada artık normal sezon sona erecek ve sezon finaline geçilecek. Bu sezon finali tam 4 hafta sürecek. Bu haberin verilmesinden sonra yarışmacılardaki hırs da görünür derecede artmış durumda.

Bundan önce Nurten çekim alanına telefonla girdiği için diskalifiye edilmişti. İzleyiciler 3 Haziran günü diskalifiye edilen yarışmacının kim olduğunu sorguluyor.

Nurten kaynananın Senanur ile girdiği sert diyaloglardan bu diskalifiyenin isimlerinden biri olduğuna dair söylentiler yayıldı.

3 Haziran Cuma diskalifiye olayının detayları

Bu hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında bir yarışmacının diskalifiye edileceği duyuruldu. Bu da akıllara programdan diskalifiye edilmem şartlarını getirdi. İşte o şartlar;

Din, dil ırk meselelerine atıfta bulunma

Hırsızlık

Küfür

Hakaret

Kavga

Yayın politikası ihlali gibi durumlar ve tavırlar programdan diskalifiye olmaya yetiyor.

 

Senanur'un Aslıhan hakkında söyledikleri ve bunların ekranlarda söylenmeyecek şeyler olmasından dolayı elenecek olabileceği iddia edildi. Program yönetmeni “Bu hafta iki kişi elenecekti. Şimdi 3 kişinin elenme ihtimali var. Kendi aramızda değerlendiriyoruz!” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu sözler ile anlaşılan o ki bu hafta 2 eleme kesin olarak yapılacak ama yanında bir de diskalifiye olacak. Yine bunların dışında fenomen yarışmanın çok sıkı bir takipçisi final dörtlüsünü şu şekilde açıkladı; “Yarışacak kişiler belli Damla, Yeşim, Aslıhan ve Seda bunlar final dörtlüsü!”

Bu açıklamaya göre de diskalifiye edilmiş kişinin Senanur olduğu ya da onun elendiğini anlamış oluyoruz. Eğer Senanur diskalifiye edilirse bu muhtemel olarak Aslıhan'a karşı kullandığı kelimelerden dolayı olacaktır.

Sonuç itibariyle 3 Haziran Cuma günü Senanur puan hesaplamasından da eleneceği için yarışmadan iki kişi elenmiş olacak

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal