Gelinim Mutfakta kim kazandı? 29 Haziran 2022 Çarşamba

Gelinim Mutfakta yarışmasında kıyasıya rekabet devam ediyor! İzleyiciler 29 Haziran Çarşamba günü yarışmada kimin birinci olduğunu ve çeyrek altını kazandığını araştırmaya başladı. Peki, Gelinim Mutfakta’da 29 Haziran Çarşamba günü kim birinci oldu? İşte yanıtı…

29.06.2022-16:42 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-16:42) Gelinim Mutfakta kim kazandı? 29 Haziran 2022 Çarşamba

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da mücadele devam ediyor. Hafta içi her gün 4 gelin ve kayınvalidesinin yarıştığı programda, her gün bir gelin birinci olarak yakasına çeyrek altını takıyor. İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği yarışma programında 29 Haziran Çarşamba günü hangi gelinin birinci olduğu da izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, 29 Haziran Çarşamba gününün kazanan gelini kim oldu?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan yarışma programı Gelinim Mutfakta’da 4 gelin çeyrek altın ve 5 altın bilezik için kıran kırana bir mücadele veriyor. Hafta finali yaklaşırken gelinlerin çeyrek altın sayısı ve puan durumu da merak edildi. İşte Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da çeyrek altın durumu…

Hafta boyunca kendilerine söylenen yemeği verilen sürede hazırlamaya çalışan 4 gelinler, hazırladıkları yemeklere kayınvalidelerin verdiği puanlara birbirleriyle yarışıyor. Her günün kazananı gelin 1 çeyrek altının sahibi olurken, hafta sonunda birinci olan gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

29 Haziran Çarşamba günü hangi gelin kazandı?

Gelinim Mutfakta programında 29 Haziran Çarşamba günü, yaptığı yemek ile kayınvalidelerden en çok puanı alarak günün kazananı olan ve çeyrek altını yakasına takan gelin Damla oldu. Yarışmada 28 Haziran Salı günü yarışmacılardan Yeşim birinci olmuştu.

Gelinim Mutfakta1

Günlere göre kazanan gelinlerin isimleri

6 Haziran Pazartesi günü Damla birinci oldu.

7 Haziran Salı: Yeşim birinci oldu.

8 Haziran Çarşamba günü Aslıhan birinci oldu.

9 Haziran Perşembe günü Aslıhan birinci oldu.

10 Haziran Cuma günü Damla birinci oldu.

13 Haziran Pazartesi günü Damla birinci oldu.

14 Haziran Salı günü Hasret birinci oldu.

15 Haziran Çarşamba günü Hasret birinci oldu.

16 Haziran Perşembe günü Aslıhan birinci oldu.

17 Haziran Cuma günü Hasret birinci oldu.

20 Haziran Pazartesi günü Aslıhan birinci oldu.

21 Haziran günü Hasret birinci oldu.

22 Haziran günü Hasret birinci oldu.

23 Haziran günü Aslıhan birinci oldu.

24 Haziran günü Yeşim birinci oldu.

27 Haziran günü Yeşim birinci oldu.

28 Haziran günü Yeşim birinci oldu.

29 Haziran günü Damla birinci oldu.

Final serisinde altın durumu

Damla’nın 3 çeyrek altını var.

Aslıhan’ın 4 çeyrek altını var.

Yeşim’in 5 çeyrek altını var.

Hasret’in 5 çeyrek altını var.

Eleme olmayacak!

Gelinim Mutfakta yarışmasında alınan karara göre, 6 Haziran 2022 tarihinden itibaren 4 hafta boyunda yarışmadan kimse elenmeyecek. 4 haftanın sonunda en çok çeyrek altın kazanan yarışmacı 25 adet altın bilezik kazanacak.

Yarışmada son hafta kazananı; Aslıhan gelin ve kayınvalidesi Nuray Hanım ile Damla ve kayınvalidesi Ergül Hanım olmuştu. Yarışmadan son olarak elenen gelin ise Emel ve kayınvalidesi Ergül Hanım ile Senanur gelin ve kayınvalidesi Songül Hanım oldu.

Gelinim Mutfakta

Herkesi şok eden gelinlik yalanı!

Gelinim Mutfakta programında dünya evine giren Damla’nın giydiği gelinlik çok konuşuldu. Bunun nedeni ise rakip kayınvalide Beyhan’ın Damla’ya piyasa değeri 30 bin lira olan bir gelinlik hediye etmesiydi. Düğünden bir süre sonra ortaya çıkan gerçek ise herkesi şok etti. Beyhan’ın hediye ettiği gelinliğin aslında hediye olmadığı ve gelinliğin bir sponsor tarafından Beyhan hanıma verildiği ortaya çıktı. Gelinliği sosyal medyada yayınlamak için gelinlikçiden 4 bin TL para alan Beyhan hanımın Damla’ya durumu haber vermediği ve gelinlikçiyi de Damla’nın haberi var diyerek kandırdığı ortaya çıktı. Olay sonrası Beyhan’ın davranışı tepki çekti.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal