Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta kim, neden diskalifiye edildi?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! 945. bölümün fragmanında Nursel Ergin, yarışmacılardan birinin diskalifiye edildiğini belirtti. Fragmanın ardından Gelinim Mutfakta'da kim diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta'da hangi yarışmacı neden diskalifiye edildi? soruları gündeme geldi.

02.06.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-17:21) Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta kim, neden diskalifiye edildi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta adlı yarışma programında bu hafta yarışmacılardan biri diskalifiye ediliyor. 945.bölüm fragmanında yarışmanın sunucusu Nursel Ergin, yarışmacılardan birinin programa veda edeceğini açıklıyor. Peki Gelinim Mutfakta'dan elenen yarışmacı kim? Gelinim Mutfakta'dan hangi isim neden elendi?

Gelinim Mutfakta'dan elenen isim kim?

Yarışmanın sunucusu Nursel Ergin, 945.bölüm tanıtımında izleyicilerle şu bilgileri paylaştı:

"Böyle bir günde bu nasıl oldu anlamıyorum...Öyle bir olay oldu ki ağzımız açık kaldı...Başka bir şey duysak bu kadar şaşırmazdık... Bu yüzden Gelinim Mutfakta programından diskalifiye edildiniz."

Bu sözlerin ardından hangi yarışmacının veda edeceği merak konusu oldu. Yarınki bölümde yarışmadan ayrılacak isim belli olunca ayrıntılara haberimizde yer vereceğiz.

2 Haziran 2022 Gelinim Mutfakta'da altını kim kazandı?

2 Haziran günü en yüksek puanı alarak çeyrek altını hak eden yarışması Aslıhan oldu. Aslıhan kayınvalidelerden 18 puan aldı.

2 Haziran 2022 Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu?

En yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan Aslıhan aynı zamanda 18 puan ile günün birincisi olmayı başardı.

2 Haziran Gelinim Mutfakta puan tablosu

Günün birincisi altının sahibi Aslıhan 18 puan kazandı. Diğer yarışmacıların puan bilgisi ise şöyle:

Senanur 17

Emel 8

Damla 6

gelinim mutfakta 2 Haziran 2022 kim elendi

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal