Gelinim Mutfakta Esra Yarışmadan Ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması 'Gelinim Mutfakta' nın yarışmacılarından Esra'nın çekimlerde olmaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

01.06.2021-16:13 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-16:13)

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz programı Gelinim Mutfakta, hem gelin adayları ile hem de onlarla birlikte yarışan kayınvalideler ile yaşanan skandalları sayesinde gündeme geliyor. Yarışmanın en çok takip edilen gelinlerden biri olan Esra'nın dün yayınlanan programda olmaması sevenlerini endişelendirdi. Esra'nın durumunun ne olduğunu hayranları merak ederken, gereken açıklama yapıldı. Gelin Esra'nın rahatsızlanması ve bugün yerine yeni yarışmacının gelmesiyle birlikte, Esra'nın programdan ayrılıp ayrılmadığı ve devam edip etmeyeceği yarışmanın hayranları tarafından merak ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA ESRA YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Gelinim Mutfakta Esra, bugün yayınlanan bölümde olmaması nedeniyle sevenlerinin aklına sorular getirdi. Öğrenilen bilgiye göre, Esra rahatsızlığı sebebi ile yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Dün programda geçirdiği rahatsızlık sebebiyle apar topar hastaneye götürülen Gelin Esra, tedavisi yapıldıktan sonra gün içinde programa yeniden dahil olmuştu. Bu bölümde yarışmadan ayrılan Esra, dünkü açıklamasında safra kesesinde taş olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söylemişti. Çocuklarından dolayı ameliyatı ertelediğini açıklaması ise izleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. Bugün yayınlanan programa gönderdiği sesli mesajla tedavisine başlayacağını bildiren Esra, yerine yarışacak olan yarışmacıyı da belirledi.

GELİN ESRA YARIŞMAYA DÖNECEK Mİ?

Gelinim Mutfakta Esra, yaşadığı rahatsızlıktan dolayı ameliyat olması gerektiğini ve aslında uzun süredir bu rahatsızlıkla savaş verdiğini söylemişti. Çocukları nedeniyle ameliyatını sürekli erteleyen Esra, programa gönderdiği ses kaydı ile ameliyat olacağını söyledi ve yerine yarışacak yeni yarışmacıyı seçti. Programın da yakın zamanda sezon finaline girecek olması nedeniyle, Esra'nın bir sonraki sezonda tekrar yarışmaya katılabileceği iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal