Gelinim Mutfakta 9 Mayıs 2022 puan durumu! Gelinim Mutfakta 9 Mayıs kim kazandı, çeyrek altını kim aldı?

Gelinim Mutfakta programının 9 Mayıs Pazartesi günü puanlarının belli olmasının ardından bugünün puanları ve günün birincisi merak edilmeye başladı. 9 Mayıs'ın kazananı ve çeyrek altını kimin aldığı sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta 9 Mayıs kim kazandı, çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 9 Mayıs puan durumu...

09.05.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 09.05.2022-16:20) Gelinim Mutfakta 9 Mayıs 2022 puan durumu! Gelinim Mutfakta 9 Mayıs kim kazandı, çeyrek altını kim aldı?

Kanal D ekranların takip edilen programı Gelinim Mutfakta adlı yarışmada bugünün birincisi merak ediliyor. Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı programın 9 Mayıs Pazartesi günü puan tablosunda merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 9 Mayıs kim kazandı? Çeyrek altını kim aldı? İşte merak edilenler...

Her hafta elenen bir yarışmacının yerine gelen yeni yarışmacıyla devam eden programda bu hafta gelen yeni yarışmacının haftanın ilk gününde düşük puanlar alması durumunda, bu eski yarışmacıların bu hafta da yarışmada kalacağını netleştirecektir.

Gelinim Mutfakta

Geçen hafta Miyase adlı yarışmacı beş bileziğin kazananı oldu. Böylece 59 bilezik sahibi olan Miyase, Ezgi ve Elif’in 90 bilezik sayısından sonra kazandığı 59 bilezik ile üçüncü sırada yer aldı.

Geçen haftanın birincisi Miyase bu haftada iddialı isimler arasında aldığı söylenilse de Damla'da bu hafta bir atak yapıp 5 bileziği almak istiyor. Damla'nın bu kadar iddialı olmasından dolayı da kaç puan aldığı da merak edilmeye başladı.

Yarışmadan 2 kere ayrılmak zorunda kalan ve üçüncü kez yarışmaya dahil olan Damla, geldiği ilk gün Miyase ve Yeşim’e bilezikleri kaptırmayacağını söylemişti. Fakat bu iddiasını tam olarak ortaya koyamadığı görülüyor.

Bu haftanın elenen isminin Gözde olmasının ardından onun yerine gelen yeni yarışmacı Gözde ile aynı kaderi paylaşmak istemiyor. Bu yüzden de 9 Mayıs Pazartesi günü en yüksek puanları alarak kendini kanıtlamak istiyor.

Miyase, kaynanası Sevilay'la giderek artan sorunlarının devam etmesi rağmen Miyase geri adım atmayı reddedip yangına körükle gidiyor.

Senanur'un gelmiş olduğu ilk haftada bilezikleri almış olsa da son bölümde Gözde ile eleme potasına girerek sonrasında da çıkmayı başaran isim oldu. Haftanın ilk gününde Senanur yeniden eleme potasında yer almamak için günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olmak istiyor.

Son birkaç haftadır Miyase her ne kadar haftanın ilk iki gününü kötü geçirse de geri kalan günlerde iyi puanlara alarak bilezikleri kazanmaya başladı. Damla'da bunun farkında olarak bu durumu önüne geçmek istiyor.

Senanur'un performansı gayet iyi giderken kural hatasından ötürü aldığı ceza puanları, Senanur’u bileziklerden biraz daha uzaklaştırdı. Başlayan haftada ile birlikte daha dikkatli olup yeniden bir kural hatası yapmamaya özen göstererek iyi puan almak için çabalıyor.

Geçen hafta iki günde Senanur iki kez kuraya kaldı ve çeyrek altının sahibi oldu. Bunun üzerine de Damla da, Senanur'un iki kere çeyrek altını kazanmasına dikkat etmek için şu sözleri dile getirdi: “Senin artık yeni adın Kuranur! Kuraların kraliçesi!”

Bunu söylerken Damla aslında Senanur'un çeyrek altınları yalnızca şans eseri kazandığını ve başarılı bir isim olmadığını anlatmak istedi.

Gelinim Mutfakta 9 Mayıs 2022 puan durumu!

Haftanın ilk günü Nursel Ergin’in vereceği puanlar ile başlayacak olan Gelinim Mutfakta, 13 Mayıs Cuma günü son kaynananın vereceği puanla bu haftaya son noktayı koyacak. Bu haftanın ilk bölümünde verilecek olan puanlarla 9 Mayıs'ın en yüksek puanını alan gelin, rakipleri karşısında büyük bir avantaj elde edecek.

Geçen hafta bileziklerin sahibi olan Miyase bu haftada hünerlerini gösterip bileziklerin sahibi olarak toplamda bilezik sayısını 64'e çıkarmak istiyor. Damla ise bu duruma engel olarak bu hafta kazanmak istiyor.

Yeşim'in elenmesinin ardından diğer rakipleri karşısında kolaylıkla galip gelen Miyase teker teker bilezikleri kazanmasının ardından ardından bugününde birincisi olmak için kolları sıvadı.

Bu haftanın ilk bölümünde yarışmacılardan her kim en yüksek puanı alırsa bazı avantajlara sahip olacak. O avantajlardan bazıları ise şöyle:

- Haftanın başında rakiplerini geride bırakma

- Eleme potasında uzak kalmak

- Elinin lezzetini kanıtlamak

- İddialı bir yarışmacı olduğunu göstermek

- Haftanın ilk çeyrek altınını kazanmak

- Puanlama olarak en yüksek puanı elde etmek

- Bu hafta bilezikler için ilk hamleyi yapmak

- Puan durumu sonucuna göre ilk gün birinci olmak

- Rakiplerine ilk günden göz dağı vermek

- İlk gün en yüksek puanı almak

Gelinim Mutfata 9 MAyıs Puan durumu

Nursel Ergin'in haftanın ilk günü yarışmacılara verdiği puanlar şu şekilde:

Damla: 1 puan

Miyase: 3 puan

Edanur: 4 puan

Senanur: 5 puan

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal