Gelinim Mutfakta 20 Nisan Çarşamba puan durumu ve günün birincisi

Kanal D ekranlarında büyük beğeni ile izlenilen Gelinim Mutfakta 'da 20 Nisan Çarşamba günün birincisi ve çeyrek altını kazananın kim olduğu merak edilmektedir. Sunucu Nursel Ergin gelinlere kaç puan verdi? Günün birincisi olan gelin kim? İşte detaylar.

20.04.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-17:42) Gelinim Mutfakta 20 Nisan Çarşamba puan durumu ve günün birincisi

Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta da bugün kimin birinci olduğu ve çeyrek altının kimin kazandığını izleyiciler merak etmektedirler. Hafta içi her gün Kanal D erkanlarında izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta saat 13:00 'de ekranda oluyor. Gelinim Mutfakta bugün 913. bölüm ile izleyicilerle buluşacak.

20 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları

Saat 13:00'de Nursel Ergin'in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta programında bugün püreli tepsi kebabı yemeği yapıldı. Tabakların ilk tadımına sunucu Nursel Ergin bakıp puan verdikten sonra sırası ile kayınvalideler yemekleri tattı ve gelinlerini bulmaya çalıştılar.

20 Nisan Çarşamba çeyrek altının sahibi kim oldu?

Damla 22 puan

Miyase 21 puan

Bahar 6 puan (Eksi 2+2 ceza puanı aldı)

Senanur 3 puan (Eksi 2+2 ceza puanı aldı)

Haftanın ilk iki gününde büyük sürpriz yaparak çeyrek altınları toplayan Senanur haftanın ortasında herkesten bir alarak yine şaşırttı. Senanur sadece Melek kayınvalideden 3 puan alabildi. Sunucu dahil diğer kayınvalidelerin hepsinden birer puan aldı. 

Bahar ve Senanur bugün 4'er puan ceza alarak günü düşüşle kapattılar.

Yarışmanın bugünkü bölümünde çeyrek altını kazanan gelin 22 puanla Damla olurken, en düşük puanı alan gelin ise Senanur oldu.

 

gelinim mutfakta günün birincisi kim


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal