Gelinim Mutfakta 15 Haziran 2022 Çarşamba puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü gününde yine heyecanlı anlar yaşanıyor. Geniş bir seyirci kitlesine sahip olan yarışmada günün puanları merakla araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 15 Haziran Çarşamba puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 15 Haziran 2022 Çarşamba hangi gelin kaç puan aldı? Detaylar haberimizde...

15.06.2022-12:49 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-12:49) Gelinim Mutfakta 15 Haziran 2022 Çarşamba puan durumu

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü gününde de gelinler maharetlerini gösterdi. Günün yemeğini en iyi şekilde yaparak çeyrek altın sahibi olmak isteyen gelinler arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Peki, 15 Haziran 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta hangi yarışmacı kaç puan aldı? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta 15 Haziran Çarşamba yaşananlar

Gelinim Mutfakta'da yarışmacılar bugün "Şapkalı Köfte" yaptı. Bir taraftan yemeklerini yetiştirmeye çalışan gelinler diğer taraftan da kendi aralarında tartışmaya devam etti. Aslıhan, Damla'nın kayınvalidesi Nuray'ın yeni tarzını görünce şaşkına dönerek bunu Damla'ya sordu.

Damla ise "Sorma bana sorma" sözleriyle kayınvalidesi Nuray'a sitemini dile getirdi. İki yarışmacı arasındaki konuşmayı daha fazla kaldıramayan Nuray ise gelini Damla'ya "Benim tarzımda ne varmış" diyerek çıkıştı. Gelininin kendisini kıskandığını iddia eden Nuray hanım stüdyodakileri gülme krizine sokmayı başardı.

 gelinim mutfakta yeni bölüm

Nuray hanımın yeni tarzına karşı daha fazla sessiz kalamayan Beyhan hanım ise Nuray'ın giydiği ceket ile dalga geçmeye başladı. Nuray kaynanaya "Battal boy çöp poşeti mi giydin" sözleriyle takılan Beyhan kaynana stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında devam ediyor!

Gelinim Mutfakta 15 Haziran Çarşamba puan tablosu

 gelinim mutfakta 15 haziran puanları

Haftanın üçüncü gününde yeni bölümüyle ekranlara gelen Gelinim Mutfakta hala devam ediyor. Bu yüzden günlük puan tablosu henüz açıklanmadı. Puanlar açıklandığında haberimizi güncelleyerek sizleri bilgilendireceğiz.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal