20.03.2024-13:17 (Son Güncelleme:20.03.2024-13:17)


1

Survivor'da kıran kırana süren bir dokunulmazlık oyununun oynandığı esnada Bozok'un "Ben atış yaparken Nagihan konuşmasın" uyarısını duyan Nagihan büyük bir hayal kırıklığına uğradı.



2

Gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan, "Sesimi çıkartırsam namerdim" diyerek arkadaşlarının ve oyun alanın etrafından uzaklaştı.



3

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor.



4

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyuncu için mücadele etti.



5

Parkura çıkmadan önce takım arkadaşlarına uyarıda bulunan Bozok, "Ben yarışırken Nagihan konuşmasın" dedi. Bozok'un sözleri karşısında büyük hayal kırıklığı yaşayan Nagihan gözyaşları içerisinde sağlık çadırına doğru ilerledi.



6

Nagihan, "Sakat sakat gidiyorum parkur başına kadar. Aleyna'ya gittim, taktikler verdim. Yırtındım son saniyesine kadar bütün takımıma destek oluyorum. Beyefendi benim sesimi duymak istemiyor. Kötülük mü yapıyorum ben? Benim desteğimi istemiyor neyin kini bu? Neyin nefreti bu? Ne yaparsan yap bu takıma yaranamıyorsun. Bu takımın parçası olmak istesen de oldurtmuyorlar. Yazıklar olsun. Nasıl bir kalp var, nasıl bir insanlık var? Bundan sonra da destek vermem, vermeyeceğim de. Düelloya çıksın sesimi çıkartırsam namerdim.



7

Düşmanım denilen kadının bile yanında koşuyorum ve kızı motive ediyorum. Kız geliyor en iyi atışını yaparak Seda'dan sayı alıyor. Ben kötü bir şey istesem zaten ona yanlış taktik veririm. Ben doğru taktik vererek daha çok cesaretlendiriyorum. Aleyna da gelip bana teşekkür ediyor. Aynı şey Bozok'tan beklemiyorum ama takımımı tam yükseltmişken beni benchten kaçırmaya teşvik ediyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Ben düşman mıyım?" diyerek isyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr