19.02.2024-16:37 (Son Güncelleme:19.02.2024-16:37)


1

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle adından söz ettiriyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı epey sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.



2

Ünlü sunucu Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Hayatta Her Şey Var programına gelen sorular sosyal medyada gündem oluyor.



3

Emekli müftü olan Yusuf Kavaklı'nın konuk olduğu son bölüme öyle bir soru geldi ki canlı yayında ortalık karıştı.



4

Canlı yayında bir izleyici 'Kocam her gece astral seyahate çıktığını söylüyor. Astral seyahatin dinimizde yeri var mı? diye soru yöneltti.



5

Yusuf Kavaklı bu soruya 'Yok öyle bir şey. İslamda yok. Sadece rüya görürsün' diye yanıtladı. Canlı yayına Yusuf Güney'in astral seyahate çıktığını anlattığı bir röportajı da getirilince Kavaklı açtı ağzını yumdu gözünü.



6

Güney'in röportajındaki 'İlk çıkışında ilk seni kontrol ederler. Senin iyi niyetle mi kötü niyetlemi geldiğini kontrol ederler. Bunu da sol kulağından üç kere nefes alarak yaparlar. Kötü niyetli olduklarını anladıkları anda sana öyle bir görünürler ki aklını yitirip geri gelirsin' sözleri dikkatleri üzerine çekti. Güney'in röportajındaki 'İlk çıkışında ilk seni kontrol ederler. Senin iyi niyetle mi kötü niyetlemi geldiğini kontrol ederler. Bunu da sol kulağından üç kere nefes alarak yaparlar. Kötü niyetli olduklarını anladıkları anda sana öyle bir görünürler ki aklını yitirip geri gelirsin' sözleri çok konuşulmuştu. Yusuf Kavaklı bu sözlerin üzerine 'Önüne gelen bir şey söylüyor. Geç ya geç. Hikaye anlatıyor. Benim de kulağıma üflüyorlar çok da işe yaramıyor' diye cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr