Gelecek Partili isim 6’lı masa adayını açıkladı: Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o

Dün gerçekleşen 6’lı masa toplantısında 2023 seçimlerinin Cumhurbaşkanı adayı görüşüldü. Adayın kim olduğu sorusu şimdilik belirsizliğini korurken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan önemli bir açıklama geldi. Özcan, 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak "Uzlaşı sağlandı. Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o." ifadelerini kullandı.

03.03.2023-09:12 - (Son Güncelleme: 03.03.2023-17:23) Gelecek Partili isim 6’lı masa adayını açıkladı: Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o

2023 seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı adayını belirlemek üzere dün Saadet Partisi ev sahipliğinde bir kez daha bir araya geldi. Aday olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ismi ön plana çıkarken, İYİ Parti’nin farklı bir adayı masaya getirdiği ifade ediliyor. Adayın kim olduğu sorusu şimdilik belirsizliğini korurken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan’dan önemli bir açıklama geldi. Özcan, 6’lı masa Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili olarak "Uzlaşı sağlandı. Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partili isim 6’lı masa adayını açıkladı

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan katıldığı canlı yayında, "Uzlaşılan isim Kılıçdaroğlu mu, Sürpriz var mı?" şeklindeki sorulara net yanıt verdi.

6 lı Masa Cumhurbaşkanı Adayı

Serkan Özcan, "Bir isim öne çıktı. Bu konuda uzlaşı sağlandı. Geçiş süreci yol haritası sürecinde de uzlaşı sağlandı. Ortada bir metin var. 6'lı masanın, Millet ittifakı'nın kararı yetkili kurullarının bilgilendirilmesi üzerinedir." dedi.

Özcan adaylık için "Adı geçmeyen biri mi?" sorusuna ise "Hayır değil" yanıtını verdi. Özcan, "Kamuoyu kimi bekliyorsa isim o" sözleriyle dikkat çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal