Geç Kalanlar Oyunu Tiyatroseverlerle

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni normalde "Geç Kalanlar" adlı oyunuyla yeniden tiyatroseverlerle buluştu.

13.07.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-15:20) Geç Kalanlar Oyunu Tiyatroseverlerle

Coronavirüs pandemisi nedeniyle bir süre perdelerini kapatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni normalde "Geç Kalanlar" adlı oyunuyla yeniden tiyatroseverlerle buluştu.

Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi.

Oyunu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

Tüm seyircilerin Açık Hava Tiyatrosu’na ateşleri ölçüldü, el dezenfaktan cihazı ile hijyen kurallarına uyulması sağlandı.

Seyirciler sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninde Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda ve maske ile oyunu izlediler.

İlişkileri bitme noktasına gelen bir çiftin başından geçenleri ve çifti ayrılığa götüren sebepleri anlatan oyun tiyatroseverlerden tam not aldı.

Zaman zaman duygusal anlar yaşayan izleyiciler, oyunun sonunda oyuncuları alkış yağmuruna tuttu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal