Gaziantep'te Trafik Kazası! 1 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya gitmek için yola çıkan bir araç kaza yaptı. Kazada 69 yaşındaki Ayşe Atasayar hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

17.04.2019-11:30 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-11:26) Gaziantep'te Trafik Kazası! 1 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

Gaziantep'ten Şanlıurfa Balıklıgöl'e gitmek için yola çıkan Coşkun D. (46) yönetimindeki araç, sabah saat 06.30 sularında Gaziantep - Şanlıurfa Otoyolu'nun 7'nci kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi neticesinde yoldan çıktı.

Menfezin üstüne çıkan araç, bir süre menfezde gitti. Yaklaşık 110 metre ileride park durumunda olan 63 AJ 591 plakalı tıra çarpmaktan son anda kurtulan araç, tırın hemen yanında yer alan TIR şoförü Hüseyin Çelik'e (53) çarptı. Yaklaşık 35 metreden aşağıya uçan araç, arazide olan kanala çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüsünün kayınvalidesi olduğu bildirilen 69 yaşındaki Ayşe Atasayar hayatını kaybetti. TIR şoförü, araç sürücüsü ve karısı Hacer D. (43) ise yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Ayşe Atasayar'ın cenazesi savcılık incelemesinin sonrasında Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk edilecek.

Kazanın meydana geldiği otoyolda ise trafik kontrollü olarak veriliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal