Gaziantep’te korku dolu anlar: Alevler bir anda her yeri kapladı

Dün gece saatlerinde Gaziantep’te bir fabrikada yangın meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 6 saatlik uğraşın ardından yangını söndürdü. İşte detaylar…

02.05.2022-08:45 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-08:45) Gaziantep’te korku dolu anlar: Alevler bir anda her yeri kapladı

Dün akşam saatlerinde Gaziantep’te bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında yangın meydana geldi. Yanının kontrol altına alınması 6 saat sürdü. Bayram nedeniyle kapalı olan fabrika, olası bir faciayı önledi. 

Gaziantep’te korkutan yangın 

Gaziantep’te bulunan 3. Organize Sanayi Bölgesinde bir geri dönüşüm fabrikasında, akşam saat 22.00 sularında, henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Bir anda dumanlar yükselen fabrikanın depo kısmını bir anda alevlerin sarmasının üzerine çevredekiler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Gaziantep'te fabrika yangını

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi

Yangın ihbarı üzerine olay yerini çok sayıda polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına almak için yaklaşık 6 saat uğraştı. Bayram nedeniyle bayram tatilinde olan fabrika, olası bir faciayı önledi. Plastik maddelerin içinde bulunduğu fabrikayı alevlerden kurtarmak için, 25 itfaiye aracı 26 personel müdahale etti. 

Yangının çevredeki diğer fabrikalara sıçramaması için çalışan ekipler, uzu uğraşlar sonrası yangını söndürdü. Soğutma çalışmalarının ardından, fabrikanın içi kullanılmaz hale geldi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal