Gaziantep'te Erol Bulut Beşiktaş Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 1-0 mağlup olarak ayrıldıkları Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

15.01.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 15.01.2022-16:00)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında İstanbul'da Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Gaziantep Futbol Kulübü, siyah beyazlıların Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'nin kaydettiği gol ile sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.


EROL BULUT KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİ

Mücadelenin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İstanbul'da 3 puan kaybettik. İstediğimiz oyunu ilk yarıda biraz defansif anlamda yansıttık. Hücumda ise yapamadık. İstediğimiz geçişleri gerçekleştiremedik. İkinci yarıda Beşiktaş’ın üzerimize geleceğini biliyorduk. Topu önde iyi tutamadık ve basit hatalar yaptık. Topu merkezde kullanmamız gerektiğini söylesem de, golü merkezde kaybettiğimiz topla yedik. Rakibe de çok fazla pozisyon vermedik. Yakaladıkları ilk pozisyonda golü buldular ve 3 puanı aldılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Yerleşim probleminden kaynaklı değildi yediğimiz gol. Vetrih’i merkeze aldık, Tosca da sola geçti. Elimizdeki mevcut oyuncularla bunu yapmamız gerekiyordu. Orada bireysel basit bir hatadan dolayı golü yedik. Kaliteli bir takıma karşı bu geçişi yapamazsanız rakipler de Beşiktaş’ın değerlendirdiği gibi değerlendirir. ' ifadelerini kullanarak karşılaşmayı değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal