Gaziantep vahşetinde yeni gelişme: Devlet çocuğu koruma altına aldı

Gaziantep’te annesi tarafından işkenceye maruz kalan küçük kız hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Yanık çocuğun devlet koruması altına alındığını duyurdu. Detaylar haberimizde...

28.11.2022-11:00 - (Son Güncelleme: 29.11.2022-17:47) Gaziantep vahşetinde yeni gelişme: Devlet çocuğu koruma altına aldı

Gaziantep’te yaşayan bir anne, küçük kızına 3 gün boyunca işkence edip, onu aç bıraktı. Büyük tepki çeken olay sonrası harekete geçen güvenlik güçleri cani anneyi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Gaziantep’te annesi tarafından işkenceye maruz kalan küçük kız hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’tan yeni bir açıklama geldi. Bakan Yanık çocuğun devlet koruması altına alındığını duyurdu.

Devlet çocuğu koruma altına aldı

İHA’nın haberine göre; Bakan  Yanık "Gaziantep’te zihinsel engelli bir annenin 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak şiddet mağduru kızımızın tedavi sürecini yakından takip ediyoruz. Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı".

Gaziantep Anne Vahşeti

Eşim kız çocuğunu sevmiyor

Baba Cihan Yıldız, "Eşim kız çocuğunu sevmiyor. Erkekleri seviyor ama kızı sevmiyor. O yüzden sürekli şiddet uyguluyordu. Onun cezaevinden çıkmasını istemiyorum raporu olmasına rağmen çıkmasın içeriden. Yetkililerden çocuklarımı yurda almalarını istiyorum” diye konuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal