Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Şaşırtan Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, ligdeki gidişatları ve bu hafta oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesinde basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

21.10.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 21.10.2021-13:20) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Şaşırtan Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahasında Giresunspor'u konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. 

GAZİANTEP BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI!

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Giresunspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

EROL BULUT'TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Giresunspor maçı öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

İYİ OYNADIĞIMIZ HALDE KAYBETTİĞİMİZ MAÇLAR OLDU

Bugün ligde 11 puanda olmamız bazı kesimler için iyi olabilir ancak bu bizim için yeterli değil. Çünkü bugüne kadar iyi oynadığımız halde kaybettiğimiz maçlar oldu. Bugün, bu kayıplar olmasaydı 15-16 puanda olabilirdik ama futbol bu. Bazı şeyler istediğiniz gibi olmuyor. Beşiktaş maçı, Malatya maçı gibi iyi maçlarımız oldu ama kazanamadık. Son oynadığımız Hatayspor maçı ise bu sezon oynadığımız en vasat maçtı. Bu performans bize yakışmadı. Bu takım daha iyisini gösterebilecek bir takım. Daha fazla çalışarak eksiklerimize odaklanarak bu sıkıntıları en kısa zamanda gidereceğiz.

GİRESUNSPOR MAÇI KOLAY OLMAYACAK

Bu hafta, ligde son maçlarda çıkışta olan Giresunspor'u konuk edeceğiz. Bizim için zorlu bir maç olacak. Bu maçta iyi oynayarak 3 puanı almayı hedefliyoruz. Üç puan çıkarmayı istiyoruz, bu takım bunu başaracak kapasiteye sahip. O yüzden bizim için kolay olmayacak ama iyi oynayarak kazanmaya çalışacağız.

FEDERASYONA BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ

Biz iç sahada çok iyi performans sergiliyoruz ama deplasmanda istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Federasyona başvurup bütün maçlarımızı iç sahada oynamayı isteyeceğiz ama tabi ki bu mümkün değil. Şaka bir yana iç sahada iyi oynuyoruz ama deplasmanda da iyi sergilediğimiz performanslar oldu ama işler istediğimiz gibi gitmedi, çoğu zaman puan alamadık. Deplasmanda sergilediğimiz felsefemizi değiştirmemiz gerekiyor. Bunun üzerine antrenmanda çalışarak farklı şeyler deneyeceğiz. Futbolda çok fazla inişli çıkışlı bir grafiğin olmaması gerekiyor. Çünkü o şekilde bir yere varılamaz. O yüzden istikrar olması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal