Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Hakem Açıklaması!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

01.11.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 01.11.2021-09:27)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep deplasmanda Galatasaray'a konuk olduğu karşılaşmada sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

DEPLASMANDA KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Galatasaray geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından taraftarı önünde Gaziantep'i mağlup ederek moral depolama şansı elde ederken konuk ekip Gaziantep'te ise deplasmanda devam eden kötü gidişat devam etti.

EROL BULUT'TAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray'a karşı aldıkları 2-0'lık mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYMUŞTUK

Maçın geneline baktığımızda takımımızın iyi bir performans gösterdiğini söyleyebilirim. İstediğimiz gibi maça başladık. İlk yarının sonunda yediğimiz gol bizi üzdü. İkinci yarıda daha önde oynamamız ve pozisyon bulmamız gerekiyordu. Bunları da yakaladık ama maalesef gole çeviremedik. Yanlış tercihler yaptık. 2-0'dan sonra işimiz biraz daha zorlaştı. Muhammed Demir ve Dicko ile yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik maç berabere sonuçlanabilirdi. Sonuçta büyük ve kaliteli bir takıma karşı oynuyorsunuz.

YAŞAR KEMAL UĞURLU İLE GİRDİĞİ DİYALOG

Yaşar hocaya sormanız bence daha iyi olur. Maç başlarken futbolcuma yönelik 'Sarı kart, kırmızı kart yiyebilirsin.' şeklindeki cümlesi benim hoşuma gitmedi. Benim futbolcumun da hoşuma gitmedi. Futbolcumun o şekilde baskı altına alması doğru değil.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA OFSAYTTI BİZDE OLMADI

Türkiye'de bir standardı yakalayamadık. Dün Beşiktaş maçında gol verilmedi, ofsayt çalındı. Bugün de ofsayt olması gerekirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal