Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa karşısında mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa deplasmanında son saniyede aldıkları mağlubiyeti sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.

03.04.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-16:41) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Kasımpaşa karşısında mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbul'da Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Gaziantep Futbol Kulübü, öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamadı.

Antep üstünlüğünü koruyamadı

Kasımpaşa karşısında üstünlüğü yakalamayı başaran Gaziantep, sahadan son saniyelerde yedikleri penaltı golüyle 2-1 mağlup ayrılırken önemli bir üç puan kaybetti.


Erol Bulut mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut ise Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından alışık olunmayan bir basın toplantısı düzenledi. Erol Bulut, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Başından sonuna kadar kazanmayı hak etmediğimiz bir maç oldu. Nedenlerini biliyorum ama bunları kendi aramızda konuşmamız lazım. Maçın başından sonuna kadar oyunun içinde yoktuk. Futbolcularımın performansı istenilen seviyede değildi. Bu kadar inişli çıkışlı performans olmaması lazım. Nedenlerini net biliyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal