Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyet hakkında konuştu

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, kendi sahalarında geriye düştükleri maçta Galatasaray 3-1 mağlup etmelerinin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

20.03.2022-19:09 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-19:09) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyet hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında büyük bir sürprize imza atan kulüplerden bir tanesi de Gaziantep oldu. Kendi sahasında Galatasaray karşısında 1-0 geriye düştüğü mücadelede kırmızı siyahlılar sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Erol Bulut'tan galibiyet sonrası açıklamalar

Galatasaray karşılaşmasının ardından mikrofonların başına geçen Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün zor bir maç oldu. Maçı istediğimiz gibi oynadık. Maalesef rakibin yakaladığı ilk pozisyonda gol yedik. Skor olarak geri düşmemize rağmen oyun disiplininden hiç taviz vermedik. Oyunu tempolu tutmamız gerekiyordu. İstediğimiz golü ilk yarının son saniyelerinde bulduk. İkinci yarı da oyunumuza aynı şekilde devam ettirmemiz gerekiyordu. Oyuncularımız bunu en iyi düzeyde yapmaya çalıştı. Geçtiğimiz maçlarda sıkıntımız vardı. Yakaladığımız pozisyonları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Çok şükür 3 pozisyonu değerlendirdik. Hak ettiğimiz 3 puanı aldığımızı düşünüyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal