10.08.2021-15:12 (Son Güncelleme:10.09.2021-17:32)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yeni transfer Steven Caulker ile yolların ayrılması yönünde karar verilmişken, Gaziantep ile Steven Caulker'ın kiralık olarak transferi için anlaşma sağlandı.



2

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın takıma katılmasının ardından Stevan Caulker özellikle de sezon öncesi kampındaki antrenman ve hazırlık maçları performansıyla hocasından geçer not alamadı.



3

Önümüzdeki sezonun açılmasına kısa bir süre kalmışken İngiliz oyuncu Stevan Caulker'ın takımdan ayrılması yönünde rapor veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın bu raporu doğrultusunda yönetim harekete geçti.



4

Fenerbahçe yönetimi ilk olarak oyuncuya transfer döneminde talip olan Beşiktaş'a Stevan Caulker'ı önerirken siyah beyazlılardan transferde olumlu yönde yanıt alamadı.



5

Gaziantep FK'da Fenerbahçe yönetimi ile bir süredir devam eden pazarlıklar sonrasında Steven Caulker'ın kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağlandı.



6

Stevan Caulker transferi için Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmaya varan Gaziantep bugün içerisinde Stevan Caulker'ı Gaziantep'e getirerek sağlık kontrollerinden geçireceği öğrenilirken yapılacak olan kontrollerin ardından resmi anlaşmanın bugün içerisinde imzalanması bekleniyor.



7

Futbol hayatına ülkesi İngiltere'de başlayan Steven Caulker, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Houtspur'da yetişmesinin ardından A takımda da forma giyen Steven Caulker, sonrasında kiralık olarak sırasıyla Yeovil Town, Bristol City, Swansea City gibi kulüplerde forma giymişti.



8

2013-2014 sezonunda Cardiff City'e 9 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Steven Caulker, sonrasında ise yine İngiliz ekibi QPR'a 10.75 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olmuştu. QPR'da forma giydiği dönemde kiralık olarak Southampton ve Liverpool formaları giyen Steven Caulker sonrasında ise bedelsiz bir şekilde İskoçya Ligi ekiplerinden Dundee'ye transfer olmuştu.



9

Kariyerinin son döneminde özellikle de yaşadığı kişisel problemler nedeniyle büyük bir düşüş yaşayan Steven Caulker, 2018-2019 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'a bedelsiz bir şekilde transfer olmuş ve Alanyaspor'da adeta küllerinden doğarak gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplamıştı.



10

Aytemiz Alanyaspor formasıyla 85 karşılaşmada süre alan Steven Caulker, bu karşılaşmalarda 8 gol ve 8 asistlik bir performansla oynarken aynı zamanda savunmada göstermiş olduğu oyunla büyük bir beğeni topladı.



11

Geçtiğimiz sezon sonunda Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Steven Caulker için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş talip olurken tecrübeli futbolcunun tercihi Fenerbahçe olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR