Gaziantep FK'dan Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan'ın Transferi Hakkında Açıklama Geldi!

Galatasaray'dan, Gaziantep FK'ya gitmesi gündemde olan Oğulcan Çağlayan hakkında Gaziantep FK'nın başkan yardımcısı Fikret Kileci çok önemli açıklamalarda bulundu.

29.01.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-17:00)

Süper Lig'de milli arada verilen arayı Antalya'da değerlendiren Gaziantep FK'da, Kosova temsilcisi Gjilani ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde Başkan Yardımcısı Fikret Kileci açıklamalarda bulundu. Kileci yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Takımın başkan yardımcısı Fikret Kileci yaptığı açıklamada, 'Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek adına buradayız. Kendi bölgemizdeki kar yoğunluğunun da etkisi oldu. Kardan dolayı takımımızı Gaziantep'e götürmeyeceğiz ve hafta sonuna kadar kampımızı uzattık. İçinde bulunduğumuz şartlara rağmen iyi bir dönem geçti. Türkiye'de futbol önemli bir eşikten geçiyor. Biz de bir Anadolu kulübü olarak elimizdeki bütün şartları kullanarak kulübümüzü bir yerlere getirmeye çalışıyoruz.' ifadelerine yer verdi.

HAKEMLER HAKKINDA KONUŞTU

Fikret Kileci hakemler ile alakalı yaptığı konuşmada,'Hakemlerle ilgili net bir şey söyleyeceğim, onlar da insanlar. Hata yapılabilir. Bu hata art niyetli değilse onlara söyleyecek hiçbir sözüm yok. ama bu iş art niyetliyse onları havale ediyorum.'

' İlk maçtan bugüne kadar birçok hata var. Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum, insani duygularla yapılan hataların hepsi baş üstüne. Ama bunun içinde art niyet varsa, herkes gitsin yukarıya hesabını versin.' şeklinde konuştu.


GALATASARAYLI FUTBOLCU HAKKINDA KONUŞTU

Adı transfer döneminde Gaziantep FK ile de anılan Oğulcan Çağlayan hakkında konuşan Fikret Kileci, 'Son dönemlerde basında Oğulcan ile ilgili çok şey duyuyoruz. Bizim resmi olarak bir teklifimiz yok. Basında çok yerde çıkıyor bu. Çok farklı insanları bu kulübe getiriyorlar. Ben özellikle Oğulcan öne çıktığın için bunu söylemek istiyorum. çok değerli bir oyuncu. Mutlaka bir yere transfer olacaktır. Çok değerli bir oyuncu. Bizim eski oyuncumuzdur, çok sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz bir oyuncudur ama şu an için bizim Oğulcan ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yoktur.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal