Gaziantep FK Samsunspor maçı ne zaman? Gaziantep FK Samsunspor maçı hangi kanalda? Süper Lig’de kritik kümede kalma randevusu

Süper Lig’de haftanın kritik randevularından birisi Gaziantep FK ile Samsunspor arasında oynanacak. Zorbay Küçük’ün hakem olacağı mücadele her iki takım için de büyük önem arz ediyor. Peki Gaziantep FK Samsunspor maçı ne zaman? Gaziantep FK Samsunspor maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

18.02.2024-12:20 - (Son Güncelleme: 18.02.2024-12:20)

Gaziantep FK ile Samsunspor arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig 26. hafta mücadelesi, futbol severler tarafından heyecanla takip edilecek. Son 5 maçta 1 galibiyet alabilen Gaziantep FK ile 13. sıraya kadar yükselerek nefes alan Samsunspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Peki Gaziantep FK Samsunspor maçı Ne Zaman? Gaziantep FK Samsunspor maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK Samsunspor maçı ne zaman?

Bugün oynanacak Gaziantep FK Samsunspor maçı saat 16.00’da Kalyon Stadyumu’nda başlayacak. Kritik mücadele Bein Sports 2 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK - Samsunspor muhtemel ilk 11’ler: 

Gaziantep FK: Nita, Mustafa, Arda, N'Koulou, Djilibodji, Morais, Markovic, Maxim, Ogün, Jamiro, Draguş. 

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Alim, Rick van Drongelen, Bennasser, Tait, Holse, Emre, Raman, Mouandilmadji. 

Gaziantep FK Samsunspor

Gaziantep FK, son maçında İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Gaziantep FK, ligdeki performansını sürdürmeye çalışıyor. Öte yandan Samsunspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Karadeniz temsilcisi, topladığı 29 puanla ligde 13. sırada bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal