Gaziantep FK Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları – Gaziantep GS maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’de günün en önemli maçı olan Gaziantep FK Galatasaray mücadelesi hakkında araştırmalar sürüyor. Karşılaşma şifreli olarak ekranlara geleceği için futbol severler Gaziantep FK Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesini internetten araştırıyor.

02.09.2023-12:22 - (Son Güncelleme: 02.09.2023-12:22)

Trendyol Süper Lig’in 4. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon yaşadığı şampiyonluktan sonra yeni sezona da aynı hedefle giren Galatasaray Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Ev sahibi Gaziantep FK Galatasaray karşısında ilk 3 puanını kovalayacak. Futbol severlerin aklında ise Gaziantep FK Galatasaray maçını şifresiz olarak yayınlayacak olan yabancı kanallar listesi bulunuyor. Peki Gaziantep FK Galatasaray maçı nereden izlenir?

Gaziantep FK Galatasaray maçı ne zaman?

Gaziantep FK Galatasaray maçı bugün saat 21.45’te Kalyon Stadyumu’nda başlayacak.

Gaziantep FK Galatasaray maçı hangi kanalda?

Gaziantep FK Galatasaray maçı Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK Galatasaray

Gaziantep FK Galatasaray maçı hakemi kim?

Gaziantep FK Galatasaray maçı hakemi Ali Şansalan olacak.

Gaziantep FK - Galatasaray muhtemel 11'ler:

Gaziantep FK: Batuhan, M’Bakata, Ertuğrul, Djilobodji, Khacef, Jevtovic, Furkan, Bikel, Maxim, Mustafa, Riascos.

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Tete, İcardi.

Gaziantep FK Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan kanallar 2023

Gaziantep FK Galatasaray maçını şifresiz yayınlayan kanalların hangileri olduğu merak ediliyor. Futbol severler şifreli olarak Bein Sports 1’de yayınlanacak olan bu zorlu karşılaşmayı ücretsiz ve şifresiz izlemek için Gaziantep FK Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan kanallar listesi araştırmalarını sürdürüyor. İşte Gaziantep FK Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan kanallar:

Rusya: Telekanal Futbol

Fransa: beIN Sports MAX 5

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal