30.08.2021-10:27 (Son Güncelleme:14.09.2021-18:37)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da Jean Armel Kana-Bıyık krizi yaşanıyor. Kamp dönemine 20 kilo fazlayla gelen ve sergilediği tavırlarla takım içerisindeki uyumu bozan tecrübeli oyuncu Kana-Bıyık ile yollar ayrılıyor.



2

32 yaşındaki tecrübeli stoper Jean Armel Kana-Bıyık, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'dan bonservis ücreti ödenmeden Gaziantep FK kadrosuna katılan Jean Armel Kana-Bıyık, özellikle de Teknik Direktör Marius Sumudica'nın görev aldığı dönemde gösterdiği performans ile birlikte büyük bir beğeni toplamıştı.



3

Özellikle Rumen Teknik Direktör Marius Sumudica'nın görevden ayrılmasının ardından takımdaki performansı adeta tepetaklak olan Jean Armel Kana-Bıyık, özellikle de bu sezon sergilediği hareketler ile bardağı taşırdı.



4

Kana-Bıyık ile Marius Sumudica'dan sonra yıldızımız bir türlü barışmadı. Kana-Bıyık, Sumudica'ya bağlı bir oyuncu. Sumudica'nın kumandasında bu hareketleri yapıyor gibi...



5

Erol Hoca, çalışmayan tembel oyuncuları takımda görmek istemiyor. Takımımızdaki 30 oyuncumuz kamp sürecinde 5 kilo zayıfladı. Fakat Kana Bıyık 20 kilo fazlasıyla geldi.



6

Kana Bıyık kampımıza gelmeden 3 gün önce halı sahada maç yapıyor, sakatlanıyor ve sakat sakat kampa geliyor.



7

Konuştuğumuzda ise 'Ben koşmadan da oynarım' diyor. Kana Bıyık'la da konuştuk transfer dönemi bitmeden kensini takım bulup göndereceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR