Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı yapmak isteyen canlı bombanın kimliği

Gaziantep'de canlı bomba korkusu! Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü önünde şüpheli bir şahıs fark edildi. Peki saldırganın amacı neydi? Canlı bomba gerçek mi? İşte detaylar...

27.05.2022-01:21 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-01:21) Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı yapmak isteyen canlı bombanın kimliği

 

Gaziantep İl Genel Müdürlüğüne saldırı düzenlemek isteyen şahız yetkili birimler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi! Peki bu saldırıyı neden yaptı! Saldırganın kimliği belli oldu. Detaylar haberimizde!

Canlı bomba düzeneği ile Gaziantep İl Genel müdürlüğüne saldırı düzenlemek isteyen şahız tespit edildi. İsminin Ümit Koyiğit olduğu belirlenen şahsın 32 yaşında olduğunu da belirlendi.

İl Genel Müdürlüğü önünde ' Üzerimde bomba var' diye bağıran kişi polis müdahalesiyle etkisiz hale geldi.
gaziantep valiliği açıklamada bulundu

Gaziantep Valisi'nden açıklama

Gaziantep Valisi Davut Gül açıklamasında ”Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun” dedi.

Saldırganın üzerinde drone ile bomba arandı

Gaziantep İl Genel Müdürlüğünde korku dolu anlar yaşandı. Bir şahısın gelip benim üzerimde bomba var demesiyle ortalık karıştı. Polis ekipleri 32 yaşındaki adamı silahla yaralayarak etkisiz hale getirdi. Yaralı adam yere yığıldı fakat nefes aldığı gözlemlendi. Güvenli bir şekilde drone ile adamın üzeri arandı. Güvenlik çemberi oluşturuldu.
Emniyet müdürlüğüne saldıran şahsın kimliği belirlendi

Yaralı halde hastaneye kaldırıldı

Drone ile adamın üstü arandıktan sonra bombaya dair bir şeye rastlanmadı. Yaralı adam ambulans çağırılarak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra olay yerinde incelememe başlatıldı.

Üzerinden kablo düzeneği çıktı

Şahsın üstü aranırken kablolara rastlandı. Fakat kabloların herhangi bir patlayıcıya bağlı olmadığı gözlemlendi. Olay yeri incelemesi sırasında yol trafiğe kapatılmıştı. İnceleme yapıldıktan sonra trafik akışı eski haline geri döndü. Saldırganın ise suç kaydı kabarık çıktı.
Gaziantep'de emniyet müdürlüğüne Saldıran şahsın kimliği belirlendi!

Saldırganın kimliği belirlendi

Gaziantep İl Genel Müdürlüğü önünde saldırı planlayan şahsın ismi olay yerinde belirlendi. Ümit Koçyiğit  adlı saldırganın 32 yaşında olduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan şahsın yoğun bakımda oldu belirtildi.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal