Gazeteci Süleyman Özışık kimdir, nereli? Süleyman Özışık kaç yaşında, kanser mi oldu? Süleyman Özışık hayatı ve biyografisi

Gündemin son günlerde en çok konuşulan isimlerinden birisi olan gazeteci ve yazar Süleyman Özışık’ın kanser olduğu haberleri, konu hakkında araştırmaları hızlandırdı. Peki Gazeteci Süleyman Özışık kimdir, nereli? Süleyman Özışık kaç yaşında, kanser mi oldu? Süleyman Özışık hayatı ve biyografisi haberimizde...

23.02.2023-17:13 - (Son Güncelleme: 23.02.2023-17:13) Gazeteci Süleyman Özışık kimdir, nereli? Süleyman Özışık kaç yaşında, kanser mi oldu? Süleyman Özışık hayatı ve biyografisi

Medya dünyasının zaman zaman gündeme gelen isimlerinden birisi olan Süleyman Özışık’ın kanser olduğunu açıklaması çok konuşuldu. Hadi Özışık tarafından duyurulan bu haber sonrasında pek çok kişi Süleyman Özışık hayatı ve biyografisi için internet üzerinden araştırmalarını hızlandırdı. Peki Gazeteci Süleyman Özışık kimdir, nereli? Süleyman Özışık kaç yaşında, kanser mi oldu?

Süleyman Özışık kimdir, nereli?

Gazeteci Süleyman Özışık, 1 Mart 1971 tarihinde Iğdır’da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini Iğdır’da alan Özışık, genç yaşlarda çalışmak için İstanbul’a geldi.

Askerlik görevini yerine getiren Süleyman Özışık, Akşam gazetesinde stajyer olarak çalışmaya başladı. Burada 3 yıl boyunca görev alan Özışık, sonrasında Milliyet’te çalışırken burada da 7 yılın bulundu.

Süleyman Özışık

2000 yılında Milliyet’ten ayrılan Süleyman Özışık, kardeşi Hadi Özışık ile beraber internethaber.com sitesini kurdu. 

Özışık, Türkiye’nin ilk haber sitesi olan internethaber’i kurduktan sonra 2005 yılında sonsayfa.com adlı bir başka haber sitesi daha kurdu.

Süleyman Özışık, 2015 senesinde ''7 Haziran 1 Kasım Kederden Zafere'' isimli kitabını yayınladı.

Süleyman Özışık kanser mi oldu?

Süleyman Özışık, 2.5 yıl boyunca kanser tedavisi gördü. Geçtiğimiz günlerde ise Hadi Özışık, kardeşinin hastalığının ilerlediğini ve tekrardan kansere yakalandığını duyurdu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal